SWITCH Blade Assault

2D akcioni rogue-lite platformer sa prelepim piksel artom smeštenim u pustom svetu naučne fantastike. Bori se protiv korumpirane vojske Esperanze kao deo snage otpora Podgradskog grada. Izvedi korumpirane pred lice pravde tako što ćeš postati jači i boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima!
More Information
SKU 51389
Brend PM Games
EAN 5056280450153
Samo online
Cena: 4.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Blade Assault - Boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima i dovedi korumpiranu vojsku Esperance pred lice pravde!

Posle razornog Red Stone rata, svet je podeljen na tri regiona: mutanti zaraženi spoljnim terenima, Undercity gde su ljudi pobegli da traže utočište od mutanata i nebeski grad Esperanca gde bogati i moćni vladaju svetom. Bori se protiv korumpirane vojske Esperanze kao deo snage otpora Undercity-ja. Izvedi korumpirane pred lice pravde tako što ćeš postati jači i boriti se zajedno sa svojim vernim drugovima.

Igra ima čvrste kontrole koje reaguju i niz šarmantnih likova. Likovi koji se mogu igrati imaju različita transformabilna oružja koja koriste u borbi protiv svojih neprijatelja. Oružje se može dodatno prilagoditi različitim „jezgrima“ i „nadogradnjama transformacije“ koje se nasumično pojavljuju tokom igre. Zadovoljavajuća brza borba. Koristi različite veštine, izbegavaj neprijateljske napade jurišući, lansiraj projektile, razbijaj gomilu neprijatelja. Tvoji napadi se menjaju u skladu sa „Jezgrima“ koje izabereš i nadogradnjama koje odlučiš da preuzmeš tokom svojih trčanja.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 51389
PEGI 12
Brend PM Games
EAN 5056280450153
Izdanje Standard
Žanr Akcione
Akcija Redovna cena
Broj igrača 1
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:SWITCH Blade Assault
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 4.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi