PS5 Deathloop

Deathloop - Igra za PS5
More Information
SKU 29279
Brend Bethesda
EAN 4869890183622
Datum Izlaska 14.09.2021
Nema na stanju
Cena: 3.599 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Prodaja Deathloop - Igra za PS5 / Super cena.

Deathloop je inovativna FPS (pucačina iz prvog lica) igra razvijena za PlayStation 5 i PC od Arkane Lyon, nagrađivani studio za razvoj igara koji je razvio Dishonored franšizu. U Deathloop-u, igrači su u ulozi Kolta, zarobljeni u vremenskoj petlji na enigmatičnom ostrvu Blackreef, gde su večno prokleti na ponavljanje istog dana. Jedina šansa za izlazak iz vremenskog ponavljanja je da pokidaju vremensku perlju tako što će pobiti osam ključnih likova pre ponoći. Međutim, to neće biti lako, jer u senkama vreba protivnik Julianna, opremljena svojim moćnim sposobnostima i oružjem, koja je na misiji da zaštiti vremensko ponavljanje tako što će ubiti Kolta i na taj način resetovati ciklus. Igrači će moći igrati kao Julianna i time podići igru na viši nivo.

Deathloop PS5 Igra Cena

Igrači će moći igrati na različite načine, koji najviše odgovaraju njima, od stealth šunjanja kroz nivoe do hrabrog zaletanja u borbu kroz brojne eksplozije. Opremljeni moćnim sposobnostima, kao i sa ogromnim arsenalom oružja, igrači će kombinovati ove prednosti kako bi povećali šansu za pobedu. Svaki novi loop je šansa za usavršavanje i učenje novih trikova, ako niste uspeli iz prve preostaje vam samo da iznova i iznova pokušavate.

Deathloop pruža neverovatnu, retro-futurističnu okolinu, inspirisanu iz 60-ih godina 20. veka. Dok Blakreef izgleda kao veoma lepo mesto, za našeg Kolta on predstavlja zatvor, svet u kom vlada dekadencija gde smrt apsolutno ništa ne znači i gde zlikovci se večno zabavljaju jer ga drže zarobljenog.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 29279
PEGI 18
Brend Bethesda
EAN 4869890183622
Datum Izlaska 14.09.2021
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS5 Deathloop
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 3.599 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.