SWITCH Mortal Kombat 11

Rejting:
100 % of 100
MK se vratio i bolji nego ikada u sledećoj evoluciji kultne franšize. Najipresivniji fatality-ji do sada su spremni da ih testiramo! TI SI SLEDEĆI!
More Information
SKU 12884
Brend Warner Bros
EAN 5051892221542
Datum Izlaska 23.04.2019
Nema na stanju
Cena: 4.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Mortal Kombat 11 - NSW igra

Najimpresivniji fatality-ji do sada! Novo poglavlje MK11 - 25 godina staro. Kao što smo već navikli - još brutalnije od svog prethodnika. Evolucija kultne franšize se nastavlja! Modifikuj svog borca, zadrži njegove karakteristike, ali budi unikatan po izgledu! Izaberite svog karaktera i pobedite igru. Raiden, Scorpion, Shao Kahn, Sub-Zero, Baraka, Skarlet, Sony Blade, Geras su samo neki od karaktera koji se pojavljuju u igri, ali ovoga puta mnogo fatalniji. Mortal Kombat 11 koristi novi grafički pokretač – Unreal Engine 4, koji se savršeno uklapa uz brutalne scene koje nas prate kroz celu igru. Igra je životopisnija zahvaljujući novom programu, ali je možda malo teže gledati kako se nekome rasipa mozak, kako mu izleću oči iz glave ili kako mu se jednostavno lobanja slama u previše realnim scenama. Ko voli, neka izvoli!

Svakako glavna tematika ove igre je putovanje kroz vreme, tako da ako nikada niste videli kako to izgleda, MK11 nam prikazuje i to iskustvo. Kada je reč o delu igre gde prolazite kroz priču, imate priliku da vidite kako je Raiden malo povileneo i narušio balans istorije ubijanjem Shinoka i zbog toga je čuvarkuća vremena Kronika odlučila da uzme stvari u svoje ruke ili da izniveliše stvari. Putovanjem kroz vreme, likovi se suočavaju sa starijim verzijama sebe, a svaki lik je dobio po 3 verzije. I ko onda može da kaže da putovanje kroz vreme nije zanimljivo?

TI SI SLEDEĆI!

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 12884
PEGI 18
Brend Warner Bros
EAN 5051892221542
Datum Izlaska 23.04.2019
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:SWITCH Mortal Kombat 11
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 4.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.