XBOX 360

XBOX 360

2 Kom

po strani

XBOX 360 konzole i igre prodaja / niska cena

Nove i polovne XBOX 360 konzole po najjeftinijim cenama u Srbiji. U ponudi imamo razne bandlove sa igricama ili bez. Izbor je na Vama. Specifikacije uređaja, kao i iskustva korisnika možete pogledati na našem sajtu. Cena varira u zavisnosti od vrste bundla i kapaciteta memorije. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo XB 360 konzole. Pored samih konzola, u ponudi imamo i širok izbor dodatne opreme za 360: originalni žični i bežični džojstici (kontroleri), kinect senzori (kamere), wireless adapteri, kablovi, napajanja, igrice, miksete, skateboardove, gitare, itd... sve što Vam treba iz „zelene republike“ možete pronaći kod nas. Hard diskovi su plug and play, tako da sami birate da li želite konzolu od 4GB, 120GB, 250GB ili 500GB. Svi modeli su u ponudi, a cene variraju u zavisnosti od modela : Phat, Slim, E serija. XBOX 360 je ponajbolja konzola za decu posebno zbog interaktivnih igara koje omogućava kinetic tehnologija. Zaigrajte neke od Vaših omiljenih igara poput GTA 5, Halo, Call of Duty, Battlefield, FIFA, PES, NBA ili retro games emulatore sami ili u više igrača (co-op ili online). Sve polovne konzole i igre u našoj prodavnici imaju dugotrajne garancije i vode na listi najprodavanijih proizvoda.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje