Sonic Superstars - Oseti nostalgiju sa modernim dodacima u igri koja će zadovoljiti i nove i stare fanove.

Za sve ljubitelje Sonic the Hedgehog univerzuma, stigla je igra koju jednostavno ne smeš propustiti. U Sonic Superstars, pripremi se za uzbudljive avanture, neviđene nivoe i brzinu koja će vas ostaviti bez daha!

3 Kom

po strani

Sonic Superstars - Klasična Sonic akcija u potpuno novom svetu, sa neverovatnim moćima i dodacima.

Kreni u avanturu kroz mistične Northstar ostrva u ovom potpuno novom tumačenju klasične 2D Sonic akcije i brzinske platforme. Igraj kao Sonic, Tails, Knuckles i Amy, i iskoristi potpuno nove Emerald moći za kretanje i napade na dinamične nove načine. Istražuj prelepe, dosad neviđene okoline sam ili sa do 3 druga igrača i zaustavi Dr. Eggmana, Fanga i misterioznog novog protivnika u pretvaranju ogromnih životinja ostrva u Badnike pre nego što bude prekasno!

2D Sonic akcija i brzinska platforma koju znaš i voliš su dobili novi život sa potpuno 3D grafikom, novim moćima i sposobnostima, potpuno novom postavkom i novim načinima za igru! Nikada pre nisi igrao klasični Sonic na ovakav način!

Biraj između Sonica, Taila, Knucklesa i Amy i iskoristi njihove jedinstvene sposobnosti da pređeš put kroz Northstar ostrva dok se trkaš da poraziš Dr. Eggmana, koji se udružio sa starim neprijateljem, Fangom, i misterioznim novim oklopljenim protivnikom.

Po prvi put ikada u Sonic igri, prođi kroz celu kampanju sa do 3 druga igrača sa mogućnošću dodavanja i napuštanja igre u 4-igrača lokalnom co-opu. Takmiči se lokalno ili online sa do 8 igrača u potpuno novom Battle modu!

Sonic Superstars je igra koju moraš probati. Sa potpuno novim okruženjima, karakterima i moćima, ova igra postavlja nove standarde u žanru. Ako ti se svidela Sonic Superstars, imamo mnogo toga sličnog u ponudi.

Sonic Mania Plus

Sonic Origins Plus

Crash Bandicoot 4 - Its About Time

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Psychonauts 2 - Motherlobe Edition

Cuphead

Megaman 11

Super Mario Bros Wonder

Super Mario Odyssay

New Super Mario Bros U Deluxe Edition