XBOX 360 igre

XBOX 360 igre

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

XBOX 360 IGRE PRODAJA / DOBRA CENA

Nove i polovne XBOX 360 igre – prodaja i kupovina u Game Centar prodavnici. Cene su povoljne, a akcije su konstantne. Cena varira u zavisnosti od datuma izlaska igre. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo XBOX 360 igre. Ukoliko tražite igrice za decu posebnu pažnju obratite na LEGO naslove i KINECT igre. U rubrici korišćene igre možete naći najveći izbor najjeftinijih polovnih igara u Srbiji.

Ukoliko ste ljubitelj retro igara pogledajte neki od games emulatora sa starijih konzola iz našeg kataloga. Veliki izbor XB igara sa solo kampanjama, ali i igara za dvoje ili više igrača, bez obzira na uzrast (od 3 do 103 godine) ili pol (za devojčice i za dečake). Uz pomoć XBOX Live pretplata u mogućnosti ste da kupite (download) digitalne igre sa XBOX Live store kataloga. Grand Theft Auto V (GTA 5), PES, FIFA, NBA, Call of Duty, Battlefield, HALO, Forza, Gears of War, LEGO, Sonic, SEGA samo su neki od najpopoluranijih naslova iz naše ponude. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje