Volani za PS3

Volani za PS3

4 Kom

po strani

Volani za PS3

Ukoliko tražite volan za PS3 nalazite se na pravom mestu jer imamo široku lepezu najkvalitetnijih volana za Sony platformu po odličnim cenama. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo najbolje gaming volane za Sony PlayStation 3 konzole. U standarnim paketima dolazi samo volan, dok kompletniji poseduju i pedale i menjače. Većina je kompatabilna i sa PC računarima. Renomirani brendovi poput Thrustmastera (sa licencom Ferarija), Logitech, Trust i drugih. Garantujemo daleko bolji osećaj u najboljim trkačkim igricama i simulacijama vožnje poput Euro Truck Simulator 2, Farming Simulator, Gran Turismo, Need For Speed, ali i u igrama poput GTA 5.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje