XBSX Warhammer: Chaosbane - Slayer edition

Stavi oklop, uzmi oružje i baci se u borbu protiv haosa u ovoj akcionoj RPG igri. Istraži nove nivoe i likove dok se boriš protiv sila haosa.
More Information
SKU 51551
Brend Nacon
EAN 3665962004779
Na stanju
Cena: 7.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Warhammer: Chaosbane - Slayer edition - Osveti se silama haosa u ultimativnom Warhammer RPG iskustvu!

U svetu razorenim ratom i obuzetim magijom, ti si poslednja nada Carstva Ljudi u borbi protiv hordi Haosa. Igraj solo ili sa do 4 igrača u lokalnom ili online kooperativnom modu, izaberi heroja iz 5 različitih klasa sa jedinstvenim veštinama. Pripremi se za epske bitke koristeći neke od najmoćnijih artefakata Starog Sveta. Ovo je prva hack and slash igra smeštena u Warhammer Fantasy svetu, sa potpuno novom pričom napisanom od strane Mike Lee-a (autora iz Black Library) i sa soundtrackom komponovanim od strane Chance Thomas-a. Borbe su žestoke: od kanalizacija Nulna do ruiniranih ulica Praaga, probij se kroz hordu čudovišta koristeći više od 180 različitih moći. Aktiviraj svoj bloodlust, razarajuću veštinu, da bi izbegao najopasnije situacije.

Igra nudi 5 klasa likova, svaka sa jedinstvenim veštinama i prilagodljivošću: Soldier of the Empire koji može podneti ozbiljnu štetu, Dwarf specijalizovan za blisku borbu, High Elf koji zadaje daljinsku štetu manipulišući magijom, Wood Elf koji postavlja smrtonosne zamke i vlada lukom kao niko drugi, ili svestrani Dwarf Engeneer koji doslovno može da 'ispuši paru'. Imaš priliku da se suočiš sa preko 70 čudovišta u kontroli Bogovima Haosa i jedinstvenim boss-ovima. Kombinuj različite veštine i moći kako bi kreirao još razornije efekte. Visoka mogućnost ponovnog igranja: priča, boss rush mod, beskrajni tamnice i redovni apdejti nude bogato i raznovrsno gejming iskustvo. A sa 10 nivoa težine, možeš pronaći pravi izazov koji će testirati tvoje sposobnosti.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 51551
PEGI 16
Brend Nacon
EAN 3665962004779
Izdanje Special Edition
Žanr Akcione, RPG (Role-playing game)
Akcija Redovna cena
Broj igrača 4
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBSX Warhammer: Chaosbane - Slayer edition
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 7.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi