XBOX Series X konzole

XBOX Series X™ / XBS™ konzole - prodaja sa igricama po top cenama

Prodaja XBOX Series X™ i Series S konzola po povoljnim cenama. Najnoviji modeli XBOX konzola poslednje generacije i odličan izbor igara.

Filteri
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

XBSX - XBOX Series X / S konzole prodaja i odlične cene

U GAME CENTAR online shopu i prodavnici prodajemo XBOX Series X i XBOX Series S konzole i opremu. Bitno je da znate da XBSX konzola pojavila na tržištu 10.11.2020. godine, ali u veoma ograničenim količinama. Od tada se radi po sistemu rezervacija XBSX konzola, pa se po pristizanju novih količina kupci sa liste rezervacija kontaktiraju.

Takodje nije loše znati da postoji XBOX Series X i druga verzija konzole takozvana XBOX Series S, sa slabijim hardverom.

Ovo su fantastične igre koje ćemo sa zadovoljstvom igrati na XBOX Series X konzolama:  NBA 2K22, PES 2022, FIFA 22HITMAN 3Resident Evil Village, , Stalker 2Cyberpunk 2077 , Mortal Kombat , Far Cry 6 i mnoge druge.

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju kao npr. najnoviji Battlefield.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4.999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje