XBOX Series X konzole

XBOX Series X™ | XBS™ konzole - prodaja sa igricama po top cenama

Prodaja XBOX Series X™ i Series S konzola po povoljnim cenama. Najnoviji modeli XBOX konzola poslednje generacije i odličan izbor igara.

Filteri

1 proizvod

 1. Konzola XBOX Series S 512GB
  Rejting:
  95%
  Konzola XBOX Series S 512GB
  44.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

XBSX - XBOX Series X / S konzole prodaja i odlične cene

U GAME CENTAR online shopu i prodavnici prodajemo XBOX Series X i XBOX Series S konzole i opremu. XBSX konzola se pojavila na tržištu 10.11.2020. godine.

Takodje nije loše znati da postoji XBOX Series X i druga verzija konzole takozvana XBOX Series S, sa slabijim hardverom.

Ovo su fantastične igre koje ćemo sa zadovoljstvom igrati na XBOX Series X konzolama:  NBA 2K23, PES 2022, FIFA 23HITMAN 3Resident Evil Village, , Stalker 2Cyberpunk 2077 , Mortal Kombat 1 , Far Cry 6 i mnoge druge.

Pored ovih sjajnih igrica u ponudi imamo i preordere za najnovije naslove koji tek treba da izadju kao npr. najnoviji Battlefield.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4.999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje