XBOX ONE oprema - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

XBOX ONE oprema - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Set Ascending Direction

1 rezultata

Set Ascending Direction

1 rezultata

XBOX ONE OPREMA PRODAJA / SUPER CENA

Ukoliko tražite dodatnu opremu za XBOX One konzole nalazite se na najboljem mestu u Srbiji. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo XBOX One opremu. Iz široke lepeze naše ponude opreme za XB1 izdvajamo slušalice za XB, PDP Afterglow svetleće džojstike, punjače za kontrolere, kablove za povezivanje XB džojstika sa PC računarima, napajanja, KINECT senzore (kamere) i adaptere za XBOX One S konzole. Proizvodi iz ove rubrike su često na akciji, a trudimo da cene budu svima pristupačne. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 1999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

PRODAJA TRUST TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija Trust bavi se proizvodnjom gaming periferija za PC kompjutere. Trust GXT serija namenjena je gejmerskoj populaciji i e-sportistima. Svestranost je ono što krasi Trust kompaniju i može se reći da prave sve „od igle do lokomotive“. Cena artikala je pristupačna posebno kada se gleda odnos cene i kvaliteta. Vrlo kvalitetni gamepadi za PC, većinom mogu da radi i na konzolama. Trust slušalice odlikuje lep i originala dizajn, a izdvojili bi modele iz GXT 310 kao jedne od najjetinijih gaming slušalicama koje su pored računara kompatabilna i sa konzolama poslednje generacija (PS4, XBOX One, Nintendo Switch). Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.