XBOX ONE oprema - PDP prodaja gaming opreme / super cena

XBOX ONE oprema - PDP prodaja gaming opreme / super cena

Set Ascending Direction

9 rezultata

Set Ascending Direction

9 rezultata

XBOX ONE OPREMA PRODAJA / SUPER CENA

Ukoliko tražite dodatnu opremu za XBOX One konzole nalazite se na najboljem mestu u Srbiji. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo XBOX One opremu. Iz široke lepeze naše ponude opreme za XB1 izdvajamo slušalice za XB, PDP Afterglow svetleće džojstike, punjače za kontrolere, kablove za povezivanje XB džojstika sa PC računarima, napajanja, KINECT senzore (kamere) i adaptere za XBOX One S konzole. Proizvodi iz ove rubrike su često na akciji, a trudimo da cene budu svima pristupačne. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 2999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.


Prodaja Performance Designed Products, a.k.a. PDP džojstika i opreme po SUPER cenama.

Performance Designed Products, a.k.a. PDP je američka kompanija , sa sedištem u LA. Bave se proizvodnjom dodatne opreme za konzole i PC računare. Posebno su okrenuti Nintendo Switch dodatnoj opremi, a najpoznatiji su po svojim zamenskim gamepadima za konzole (PDP, Afterglow).

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem