XBOX ONE oprema

XBOX ONE oprema

Filteri

2 Kom

po strani

XBOX ONE OPREMA PRODAJA / SUPER CENA

Ukoliko tražite dodatnu opremu za XBOX One konzole nalazite se na najboljem mestu u Srbiji. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo XBOX One opremu. Iz široke lepeze naše ponude opreme za XB1 izdvajamo slušalice za XB, PDP Afterglow svetleće džojstike, punjače za kontrolere, kablove za povezivanje XB džojstika sa PC računarima, napajanja, KINECT senzore (kamere) i adaptere za XBOX One S konzole. Proizvodi iz ove rubrike su često na akciji, a trudimo da cene budu svima pristupačne. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje