XBOX ONE konzole

XBOX ONE konzole - super cena

Filteri
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Prodaja XBOX One konzola po niskim cenama

Microsoft XBOX pojavljuje se na tražištu konzola novembra 2001. godine sa XBOX Classic konzolom. Pet godina kasnije izlazi XBOX 360 konzola, a poslednja konzola XBOX One izašla je novembra 2013. godine. Prodaja XBOX 360 konzola značajno je skočila u odnosu na prethodnika pre svega zbog uvođenja KINECT tehnogije koja omogućava interaktivno igranje igara.

U prevodu, ovo je jedna od boljih konzola za decu u razvoju jer poseduje brojne igrice koje ih teraju da skaču, đuskaju i treniraju umesto dosadašnjeg „sedenja ispred televizora“. XBOX One izašao je na tržište kao konkurent Sony 4 konzolama, a nakon njega na tržištu se pojavljuje XBOX One X – tada najsnažnija konzola na svetu koja omogućava da uživate u gamingu u 4K i ULTRA HD rezoluciji.

XBOX cena varira od modela i datuma izlaska konzole.

Zelena „XBOX republika“ poseduje ekskluzivne igre koje možete igrati samo na njihovih konzolama, a to su: HALO igrice, trkački serijal FORZA, pucačine GEARS OF WAR, RPG Fable, itd. XBOX Live Gold pruža brojne mogućnosti kao što su online igranje sa igračima, besplatne igre svakog meseca, chatovanje, snimanje i još mnogo toga. Takođe, XBOX Game Pass koji se plaća na mesečnom nivou pokazao se kao odlična stvar.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo XBOX konzole i prateću opremu (Kinect senzor, džojstik, hard diskove, volane, itd.). U ponudi imamo nove konzole. Ove konzole su često na akciji i trudimo se da ih uvek imamo na stanju.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 5999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje