XBOX ONE - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

XBOX ONE - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Set Ascending Direction

8 rezultata

Set Ascending Direction

8 rezultata

XBOX ONE KONZOLE PRODAJA

Prodaja XBOX ONE™ konzola po povoljnim cenama. Najnoviji modeli konzola poslednje generacije iz zelene republike. Ukoliko želite da igrate 4K igre pravi izbor za Vas su konzole XBOX One X i XBOX One S (slim). Ukoliko Vam je budžet manji ne očajavajte jer Game Centar u prodaji ima i fenomenalno očuvane polovne konzole sa dugotrajnom garancijom.

Cena varira u zavisnosti od vrste bundle i kapaciteta konzole. U Game Centar online shopu i prodavnici, pored konzole, možete kupiti i prateću opremu: kinect, dodatni džojtik (kontroler), kao i nove i korišćene (polovne) igrice. Takođe, uz pomoć XBOX Live pretplate (XBOX Live GOLD) možete zaigrati najpopularnije besplatne igre battle royale poput Fortnite-a i APEX-a ili igrati online sa prijateljima neke od najpopularnijh naslova  kao što su Minecraft, PUBG, GTA 5 ili eksluzive poput Forze, Gears of War, HALO ili Fable. Doživite najbolja gaming iskustva uz najsnažniju XB1 konzolu današnjice. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama.

Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima. Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.


PRODAJA TRUST TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija Trust bavi se proizvodnjom gaming periferija za PC kompjutere. Trust GXT serija namenjena je gejmerskoj populaciji i e-sportistima. Svestranost je ono što krasi Trust kompaniju i može se reći da prave sve „od igle do lokomotive“. Cena artikala je pristupačna posebno kada se gleda odnos cene i kvaliteta. Vrlo kvalitetni gamepadi za PC, većinom mogu da radi i na konzolama. Trust slušalice odlikuje lep i originala dizajn, a izdvojili bi modele iz GXT 310 kao jedne od najjetinijih gaming slušalicama koje su pored računara kompatabilna i sa konzolama poslednje generacija (PS4, XBOX One, Nintendo Switch). Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.