XBOX ONE Pro Evolution Soccer 2019 PES 2019

PES 2019 donosi nove licencirane lige, stadione i klubove kao i veliki broj novih Legendi koje će biti prisutne u igri. Plejadu zvezda predvodi Felipe Kutinjo iz FC Barselona koji je i na naslovnici, dok će Legends izdanje krasiti Dejvid Bekam.
More Information
SKU 12308
Brend Konami
Nema na stanju
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

PES 2019 igra za XBOX One / prodaja po super ceni

PES 2019 donosi nove licencirane lige, stadione i klubove kao i veliki broj novih Legendi koje su prisutne u igri. Plejadu zvezda predvodi Felipe Kutinjo iz FC Barselona koji je i na naslovnici, dok Legends izdanje krasi Dejvid Bekam. Pokreti igrača su izuzetno unapređeni, a mnogo se radilo i na dovođenju jedinstvenih stilova svakog igrača na virtuelni teren.

U PES-u 2019 korisnici moraju da se bore i sa zamorom igrača koji je sada vidljiv na njihovim kretnjama i licima, a to sve ima uticaj na performanse i ponašanje. Tu su i nova mehanika šutiranja sa poboljšanom fizikom lopte, uzimanjem u obzir pozicije lopte i igrača, kao i samih osobina i tehnika igrača.

Pro Evolution Soccer 2019 takođe dolazi u 4K HDR rezoluciji na svim platformama i igra nikada nije izgledala tako dobro. Tu su i unapređenja za myClub sistem kao i poboljšane opcije kreiranja timova i liga.

Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 12308
Brend Konami
Žanr Sport, Fudbal
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX ONE Pro Evolution Soccer 2019 PES 2019
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.