XBOX 360 Spec Ops The Line

Mnogo više od bilo koje igre u novijoj istoriji, Spec Ops: The Line zaslužuje da bude pretočen u knjigu. Saznajte zašto! Spec Ops: The Line je ekstremno hrabar narativni eksperiment, koji nosi masku hodnik-pucačine u trećem licu. Put u pakao popločan je dobrim namerama, osnovna je poruka igre, opcrtana i provučena kroz moderan kontekst američkog vojnog angažmana na Bliskom istoku.
More Information
SKU 8489
Pozvati za više informacija
999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Mnogo više od bilo koje igre u novijoj istoriji, Spec Ops: The Line zaslužuje da bude pretočen u knjigu.

Spec Ops: The Line je ekstremno hrabar narativni eksperiment, koji nosi masku hodnik-pucačine u trećem licu. Put u pakao popločan je dobrim namerama, osnovna je poruka igre, opcrtana i provučena kroz moderan kontekst američkog vojnog angažmana na Bliskom istoku. Srce tame u igri je Dubai, grad-emirat, koji je doživeo prirodnu katastrofu apokaliptičnih razmera – peščane oluje, povremeni deranžman uobičajen za grad koji je nikao usred pustinje, eksponencijalno su eskalirale i život učinile nemogućim. Vladajuća familija ignorisala je problem dok nije postao toliko akutan da je evakuacija grada postala nemoguća. Odsečenim i očajnim civilima koje je izdao emir, a ignoriše ih i međunarodna zajednica, u pomoć pristiže pukovnik američke vojske Džon Konrad, koji je uprkos naređenjima odlučio da sebe i svoju jedinicu, u procesu povlačenja iz Avganistana, preusmeri u Dubai i pokuša da pomogne u evakuaciji civila. Peščani zid koji je prekrio region odsekao je radio-komunikaciju, onemogućio satelitsko i izviđanje iz vazduha, stvarajući idealne uslove za neometano krčkanje jednog neviđenog košmara.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 8489
Žanr Akcione, Third Person Shooter
Obavezan prikaz u katalogu Da
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 Spec Ops The Line
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.