XBOX 360 Mirrors Edge

Osnovni gradivni element igre je forma/ideja superbrze 3D platformske igre iz perspektive prvog lica. Jurnjava po krovovima, podzemnoj železnici, skladištima, eksterijerima (pre svega) i enterijerima predstavlja fantastično iskustvo, ali isključivo za ljude sa odličnim refleksima i percepcijom.
More Information
SKU 1831
Brend Electronic Arts
Pozvati za više informacija
999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Osnovni gradivni element igre je forma/ideja superbrze 3D platformske igre iz perspektive prvog lica.

Jurnjava po krovovima, podzemnoj železnici, skladištima, eksterijerima (pre svega) i enterijerima predstavlja fantastično iskustvo, ali isključivo za ljude sa odličnim refleksima i percepcijom. Ekstatičnost akrobatike, suludih skokova sa krova na krov, nemogućih poteza, wall runninga i majstorskog vezivanja pokreta, hvatanja za sims posle skoka sa zgrade na zgradu, klizanja niz kosi krov i „majmunisanja”, koja su ograničeno vašom maštom, veštinom i dizajnom nivoa, najbolja je kada je kušate u neprekinutoj formi, slušajući šibanje vetra, uzbuđeno disanje naše heroine i prštanje golubova koje ste uznemirili. Utapanje u „flow”, kako igra naziva glatki tok/kombo akrobacija tokom kojih dobijate na brzini ukoliko ne pravite greške, jeste ono najbolje što igra može da pruži.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1831
Brend Electronic Arts
Žanr Akcione, Avanture
Obavezan prikaz u katalogu Da
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Samo registrovani korisnici mogu pisati recenzije. Prijavite se ili se registrujte
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi