Servis

Servis i popravke konzola i gaming opreme!

Šta radimo?

Mi smo firma Game Centar iz Novog Sada. Bavimo se servisiranjem i popravkama svih aktuelnih gaming konzola i prateće opreme. Kod nas možete popraviti Vaš PlayStation ili XBOX koji neće da se uključi, da se zameni pokvaren laser koji ne očitava diskove, mogu da se zamene pečurke na džojsticima, čišćenje konzola od prašine i još mnogo toga.

Čišćenje konzola

Čišćenje konzola od prašine spada u redovno održavanje, što Vam skoro sigurno nisu rekli kada ste kupili svoj PlayStation ili XBOX. Ako se Vaša gaming konzola greje, izbacuje vruć vazduh ili šušti, to je znak upozorenja da mora pod hitno da se čisti. Preko 60% konzola se kvari usled pregrevanja. Prašina je glavni uzrok pregrevanja konzola.

YLOD servis

Šta je YLOD? Konzola ne može da se uključi. To je čest problem / kvar na PS3 konzolama. YLOD je skraćenica od Yelow Light Of Death. Uglavnom se dešava na starijim Fat konzolama mada ni Slim konzole nisu potpuno otporne na YLOD kvarove. Ukoliko prilikom paljenja konzole vidite crveno ili žuto trepćuće svetlo znajte da je vaša konzola u kvaru, tj. ima YLOD.