SWITCH Stranded Deep

Preživljavanje u divljini dobija novu dimenziju. Stranded Deep je tvoja karta za okeansku avanturu koja testira sve tvoje veštine.
More Information
SKU 51512
Brend BEAMTEAM
EAN 5060760885885
Na stanju
Cena: 3.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Novi Sad, Danila Kiša 14 : ima na stanju
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Stranded Deep - Tvoj ultimativni test preživljavanja!

Ako si ikada maštao o tome kako je biti Robinson Kruso, Stranded Deep ti nudi priliku da to i osetiš, ali sa dodatkom moderne dinamike i izazova. Nema vodiča, nema pomoći. Ovde si samo ti i beskrajni horizonti Pacifičkog okeana. Nije samo priroda tvoj neprijatelj. Psihološki faktor je jednako izazovan. Možeš li podneti usamljenost? Da li imaš što je potrebno da doneseš moralne odluke za preživljavanje? Igra koja nagrađuje radoznalost. Ostrva i podvodni svet kriju tajne, koje mogu biti ključne za tvoje preživljavanje. Stare brodske olupine, napuštene kolibe, pa čak i tajanstveni simboli naslikani na stenama - sve su to delovi veće slagalice koju ti treba da rešiš.

Vremenske prilike variraju od tropskih oluja do nesnosne vrućine. Uživaćeš u običnoj kiši koja će napuniti tvoje zalihe vode. Takođe, igra pruža mogućnost za online deljenje tvojih iskustava i saveta sa zajednicom, tako da čak i kada si sam, uvek imaš priliku da učiš od drugih. Kroz sve ove elemente, Stranded Deep pruža jedno od najrealnijih iskustava preživljavanja na tržištu. Ako tražiš igru koja će te izazvati na svakom koraku i naterati te da razmišljaš izvan okvira, onda ne traži dalje. Stranded Deep je tvoj ultimativni test preživljavanja.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 51512
PEGI 16
Brend BEAMTEAM
EAN 5060760885885
Izdanje Standard
Akcija Redovna cena
Broj igrača 1
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:SWITCH Stranded Deep
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 3.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.