RAZER Quartz Pink oprema u Srbiji / Prodaja tastatura, miševa, slušalica - Game Centar

Istraži kolekciju RAZER™ Quartz Pink i iskusi njenu privlačnost za sebe. Razer proizvodi su oduvek imali posebnu estetiku, a mi nudimo najveći izbor RAZER™ opreme i za hard-core gejmere i za lepši pol. Prodaja mehaničkih tastatura, miševa, podloga, slušalica, mikrofona, sve na jednom mestu - Game Centar.

Set Ascending Direction

3 rezultata

Set Ascending Direction

3 rezultata

RAZER je američka kompanija koja je specijalizovana za proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Pored dugotrajnosti većinu proizvoda ovog brenda odlikuje prelepo RGB Chroma osvetljenje. Razer miševi poznati su po izuzetnoj preciznosti, velikoj izdržljivosti i responzivnosti tastera, najčešće programbilnih uz pomoć Razer Synapse softvera. Najpopluarniji modeli iz serija Basilisk, Deathadder, Mamba...

Razer tastatura može biti meha-membranska, opto-mehanička i klasična mehanička tastatura. Razer switchevi spadaju u grupu najkvalitetnijih na svetu. Neki od najpopularnijih modela gejmerskih tastatura su: Huntsman, BlackWidow i Tartarus.

Kada je o audio sekciji reč Razer može da se pohvali najkvalitenijim slušalicama sa 7.1 sistemom, a neki od najpoznatijih modela su Kraken, Electra i Thresher. Slušalice sa mikrofonom mogu biti žične ili bežične (wireless) u zavisnosti od modela. 

Cena RAZER™ gejmerske opreme nije niska, ali svakako spada u red najkvalitetnije opreme na tržištu.

Istraži kolekciju RAZER™ Quartz Pink i iskusi njenu privlačnost za sebe.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 1999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem