Ruteri

Ruteri

Filteri

4 Kom

po strani

PRODAJA RUTERA NAJNOVIJE GENERACIJE - CENTAR SVIH PODATAKA U VAŠOJ KUĆNOJ MREŽI

Kvalitetan Wi-Fi ruter može da Vam obezbedi mnogo više od samog pristupa internetu. Savremeni uređaji imaju mnoštvo korisnih funkcija, koje čine mrežno čvorište za sve Vaše podatke. Raznolika podrška za aktuelne DSL formate koji vam pružaju pristup brzom internetu se podrazumeva. Pored toga, ruter takođe integriše sve uređaje sa mrežnom podrškom u kući - Smart TV, telefoni, tableti, pametni kućni uređaji i naravno gaming konzole... Vaši WiFi uređaji ne samo da mogu da se priključe na mrežu, nego i korisnici mogu da pristupe mnogim funkcijama drugih mrežnih uređaja. Dakle, kvalitetni ruteri vam omogućavaju da koristite centralizovane funkcije skladištenja ili štampanja u mreži.

ULTRA-BRZO SURFOVANJE - POMOĆU NAŠIH WIFI RUTERA

Važno je da znate da ako želite da gledate filmove u HD formatu i druge kvalitetne video zapise visoke rezolucije na internetu, potreban vam je ruter dobrih performansi, koji omogućava najviše moguće brzine prenosa podataka. Pomoću dobrog Wi-Fi rutera koji zadovoljava bar N standard, već ste dobro opremljeni za to. Brzina prenosa može da varira od 300 do 450 Mbita u sekundi, u zavisnosti od konkretnog modela rutera, takođe je dovoljna za veliku većinu korisnika. AC standard je već sledeći korak, koji donosi još veće brzine i stabilnost konekcije. Dalje, nije loše spomenuti da je u našoj zemlji Srbiji u poslednje vreme zastupljeno sve više uređaja sa pristupom internetu koji su istovremeno na mreži. npr. razni medija plejeri (Apple TV, Xiaomi, EON, itd.), pametni televizori takođe primaju multimedijalne datoteke putem pristupa mreži... Pored prethodno navedenih, masovno se koriste smart telefoni, tableti i pametni satovi, sa kojima takođe želite da imate ultra brz pristup Internetu od kuće preko svog WiFi rutera. Zbog svega navedenog je najnovija generacija moćnih rutera sa AX standardom ima mnogostruko brži prenos podataka od svega do sad viđenog. To će Vaše pretraživanje interneta učiniti drastično fluidnijim i bržim na svim uređajima u isto vreme.

MAKSIMALNA POVEZANOST – RUTER NA KUĆNOJ MREŽI

Ističemo da Wi-Fi ruter nije samo interfejs između Vaše privatne mreže i interneta. Savremeni modeli rutera sada imaju ključnu ulogu kako bi brzo i lako integrisali razne uređaje u kućnu mrežu. Pomoću toga povežite dodatne hard diskove preko USB porta ili bežično i proširite prostor za skladištenje bitnih podataka na svoj privatni oblak (cloud). Sačuvajte sve fotografije, video klipove, omiljene pesme i sve druge važne dokumente na jednom mestu, tako da u bilo kom trenutku možete da im pristupite sa bilo kog uređaja. Tu su i razni Media Playeri koji takođe mogu biti konfigurisani da koriste kućnu mrežu i time vam omoguće pristup beskrajnim satima filmske i televizijske zabave. Ne zaboravite da i štampači mogu da se povežu preko WLAN rutera, te da im mogu zajednički pristupiti svi korisnici kućne mreže.

NIKAD NEĆETE OSTATI BEZ SIGNALA - WI-FI REPEATERI NAM POMAŽU

U pojednim situacijama Wi-Fi ruter zbog konfiguracije terena ili pozicije zidova u vašem domu ne može da dosegne u sve tačke. Sa nepovoljnim rasporedom prostorija, može se desiti da su sobe veoma daleko od rutera, a zbog debelih zidova između predajnika i prijemnika signal slabi. Zbog navedenih faktora se može desiti da signal signal za prenos podataka bude veoma slab, a brzina i performanse opadnu ili se potpuno gube. Odlično rešenje za takve i slične slučajeve je Wi-Fi repeater. To su uređaji koji pojačavaju Vaš Wi-Fi signal, tako da sve sobe imaju jednako brz protok podataka - samim tim veoma brz Internet. Svi modeli su uglavnom kompatibilni sa jakim modelima Wi-Fi rutera, tako da je instalacija brza i laka. Većina repeatera takođe omogućava laku integraciju dodatnih uređaja kao što su NAS diskovi, TV prijemnici ili Blu-Ray plejeri u kućnu mrežu.

+ prikaži više - prikaži manje