Procesori [CPU] | Top cena brzih procesora za PC računar (Intel i AMD)

Pogledajte našu pažljivo odabranu ponudu ultra-brzih procesora za Vaš Desktop PC računar. Izaberite između vodećih Intel i AMD modela za maksimalne performanse i efikasnost. 

Filteri

17 Kom

po strani

Procesori za Desktop računare: Snaga i performanse za tvoj kompjuter po super ceni

Uvod u svet procesora

Dobrodošli na Game Centar, vašu destinaciju za najnovije i najmoćnije procesore za desktop računare. U našem asortimanu ćete pronaći širok izbor procesora od vodećih proizvođača kao što su Intel i AMD, dizajniranih da zadovolje sve vaše potrebe - bilo da se radi o gejmingu, profesionalnom radu ili svakodnevnom korišćenju.

Zašto je procesor ključna komponenta tvog računara?

Procesor, poznat i kao CPU (Central Processing Unit), je mozak tvog računara. On obrađuje instrukcije i upravlja operacijama unutar vašeg sistema, što ga čini jednim od najvažnijih komponenti bilo kog desktop računara. Odabir pravog procesora može značajno uticati na performanse tvog računara, omogućavajući ti brži rad, neuporedivo bolje gejming iskustvo i efikasnije obavljanje zadataka.

Naša ponuda procesora

Naša ponuda uključuje različite modele procesora, kako biste mogli da izaberete idealan CPU koji odgovara vašim specifičnim potrebama i budžetu. Od Intelovih snažnih i pouzdanih i5, i7 i i9 serija do AMD-ovih Ryzen procesora koji nude izvanredne performanse i vrednost, Game Centar ima sve.

Intel procesori / prodaja u Srbiji

Intelovi procesori su poznati po svojoj efikasnosti i snažnim performansama. Idealni su za zahtevne zadatke kao što su video obrada, zahtevne gejmerske sesije i teški multitasking. Sa Intelovim procesorima, dobijate pouzdanost i brzinu koja vam je potrebna za bilo koji zadatak.

Kada je reč o visokim performansama i pouzdanosti, Intel procesori su vodeći izbor mnogih korisnika širom Srbije. Game Centar vam pruža priliku da iskusite vrhunsku moć i efikasnost sa našim asortimanom najnovijih Intel procesora. U našoj ponudi možete naći širok spektar Intelovih modela, uključujući popularne Intel Core i5, i7, i i9 serije, koji su dizajnirani da zadovolje potrebe svakog korisnika, od casual korisnika do hardcore gejmera i profesionalaca.

Među aktuelnim modelima izdvajaju se Intel Core i5-13600K, savršen za gejming i multitasking, Intel Core i7-13700, koji nudi izvanredne brzine i odlične performanse za zahtevnije korisnike, kao i Intel Core i9-13900KS, koji stoji na vrhu ponude sa svojim vrhunskim mogućnostima i brzinama koje su idealne za profesionalne aplikacije i intenzivno igranje igara. Tu su i top modeli poput: Core i9-13900KF , Core i9-14900KF , Core i9-14900K

Intelovi procesori koriste napredne tehnologije kao što su Turbo Boost i Hyper-Threading, koje omogućavaju procesorima da dinamički povećaju svoj radni takt i efikasno obrađuju više zadataka istovremeno. Pored toga, sa Intelovom 10nm i 14nm tehnologijom proizvodnje, korisnici dobijaju visoko efikasne procesore koji su optimizovani za manju potrošnju energije i manje toplote, što doprinosi dužem veku trajanja uređaja.

Najnovija generacija procesora uključuje 6 novih otključanih modela, koju nude do 24 jezgra i 32 treda uz frekvencije do 6 GHz odmah iz kutije.
Intel® Core™ i7-14700K dolazi sa 20 fizičkih  i 28 logičkih jezgara zahvaljujući četiri dodatna "efikasna jezgra" (E-cores) u poređenju sa prethodnom generacijom. Intel® Extreme Tuning Utility (XTU) sada ima novu funkciju i uz pomoći veštačke inteligencije omogućava podešavanje frekvencije uz jedan klik za određene otključane Intel® Core™ 14. generacije desktop procesora.

Na vrhu Intel® Core™ 14. generacije desktop procesora, i9-14900K - najbrži desktop procesor na svetu sa brzinama od 6 GHz direktno iz kutije - daje gejmerima prednost koja im je potrebna da ostanu na vrhu. Sa 25% više jezgara u i7-14700K, dizajneri će uživati u značajno boljim performansama pri radu sa aplikacijama koje koriste multi-threaded tehnologiju. U kombinaciji sa neprevaziđenim overkloking performansama, kao i kompatibilnošću sa postojećim matičnim pločama 600/700 serije, Intel® Core™ 14. generacija desktop procesora pruža računarsku snagu i performanse koje entuzijasti zahtevaju.

Posetite Game Centar i otkrijte kako Intel procesori mogu unaprediti vaše računarsko iskustvo. Bilo da ste u potrazi za pouzdanim performansama za svakodnevnu upotrebu, profesionalnim obradama, ili ultimativnim gejming sesijama, naši Intel procesori su tu da vam obezbede snagu, brzinu i efikasnost koja vam je potrebna.

AMD procesori - prodaja u Srbiji

AMD procesori su poznati po svojoj izvanrednoj snazi i inovacijama, a Game Centar vam donosi najnovije modele AMD Ryzen procesora, dostupne na tržištu Srbije. U našoj ponudi možete pronaći širok spektar AMD Ryzen modela, uključujući impresivne Ryzen 5, Ryzen 7, i Ryzen 9 serije. Ovi procesori su idealni za sve, od svakodnevnog korišćenja do najzahtevnijih gejming i profesionalnih zadataka.

Među najtraženijim modelima su AMD Ryzen 5 5600X, koji nudi izvanrean multitasking i efikasnost, Ryzen 7 5800X, poznat po svojim brzim performansama idealnim za gejming i teške radne zadatke, kao i Ryzen 9 5900X i 5950X, koji su vrhunac Ryzen serije, nudeći neuporedivu snagu i brzinu za najintenzivnije aplikacije i igre.

AMD procesori koriste najsavremenije tehnologije kao što su "Zen" mikroarhitektura, koja pruža poboljšanu efikasnost i veće brzine, i AMD-ovu "Precision Boost" tehnologiju, koja optimizuje performanse u realnom vremenu. Takođe, mnogi od ovih procesora dolaze sa AMD-ovom "Simultaneous Multithreading" (SMT) tehnologijom koja omogućava efikasniju obradu više zadataka istovremeno.

Posetite Game Centar i otkrijte kako AMD procesori mogu transformisati vaše računarsko iskustvo, pružajući vam snagu i brzinu potrebnu za prevazilaženje svakog izazova.

AMD Threadripper procesori: Makismalna snaga za profesionalce

Za profesionalce koji zahtevaju najviše od svojih računara, AMD Threadripper procesori predstavljaju pravi izbor. Ovi procesori su sinonim za izuzetnu snagu i performanse, što ih čini idealnim za zahtevne zadatke poput 3D modelovanja, kompleksnih analiza podataka, profesionalnog video editinga, i naprednog grafičkog dizajna. Sa impresivnim brojem jezgara i niti, AMD Threadripper procesori pružaju izuzetne mogućnosti multitaskinga, omogućavajući profesionalcima da efikasno i brzo obavljaju višestruke zahtevne zadatke istovremeno.

Jedna od ključnih prednosti AMD Threadripper procesora je njihova "Zen" arhitektura koja pruža visoku propusnost i efikasnost, uz smanjenu potrošnju energije. Ovo omogućava da se i najintenzivniji radni zadaci obavljaju bez pregrevanja i usporavanja sistema. Osim toga, AMD Threadripper procesori imaju veću količinu cache memorije, što dodatno ubrzava obradu podataka i pristupanje informacijama.

Za kreativne profesionalce i stručnjake u tehnološkom sektoru, AMD Threadripper nije samo procesor - to je ključ za otključavanje novih nivoa produktivnosti i kreativnosti. Sa neuporedivim performansama koje pružaju, AMD Threadripper procesori su ne samo alat, već temelj za izgradnju moćnih radnih stanica koje mogu da podrže najzahtevnije profesionalne aplikacije i projekte.

Overklokovanje procesora: Da ili Ne?

Overklokovanje procesora predstavlja temu koja izaziva mnogo diskusija među entuzijastima računara. Sa jedne strane, overklokovanje može znatno povećati performanse procesora, omogućavajući brži rad aplikacija, bolje gejming iskustvo, i bržu obradu podataka. Ovo je posebno privlačno gejmerima i profesionalcima koji traže maksimalne performanse od svojih mašina. Međutim, overklokovanje takođe nosi rizike, uključujući potencijalno pregrevanje, veću potrošnju energije i moguće kratkotrajno ili trajno oštećenje hardvera. Takođe, važno je napomenuti da overklokovanje može poništiti garanciju na vaš procesor. Stoga, ako razmišljate o overklokovanju, bitno je da se dobro informišete, koristite kvalitetnu hladnjaku opremu i pratite temperaturu procesora. U krajnjoj liniji, overklokovanje može biti korisno, ali zahteva pažljivo razmatranje i odgovoran pristup.

Zašto kupiti procesor u Game Centar radnjama?

U Game Centru, posvećeni smo tome da vam pružimo najbolje moguće iskustvo kupovine. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu da odaberete pravi procesor koji će zadovoljiti vaše potrebe. Osim širokog izbora, nudimo konkurentne cene, stručne savete i podršku, kao i brzu isporuku širom Srbije. Bez obzira da li gradite novi računar ili nadograđujete postojeći, pravi procesor može značajno unaprediti vaše računarsko iskustvo. Posetite Game Centar danas i pronađite idealni CPU koji će pokrenuti vašu mašinu na novi nivo performansi.

+ prikaži više - prikaži manje