Monitori - LG™ prodaja monitora za gejmere po super cenama

Set Ascending Direction

6 rezultata

Set Ascending Direction

6 rezultata

Prodaja gejmerskih monitora renomiranih brendova.

Nije važno da li ste gejmer ili redovan korisnik računara, treba da uživate u vrhunskom kvalitetu slike ekrana svih popularnih proizvođača.

Trudimo se da ponudimo pristupačne cene gaming monitora uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije. Veoma važan deo formiranja kvalitetne računarske konfiguracije je i ulaganje u gejmerski monitor dobrog kvaliteta, koji će osigurati da vidite najbolje rezultate Vašeg računarskog hardvera. Vreme koje ulažete u odabir najboljeg gejmerskog monitora za vas, je podjednako važno kao i vreme koje ulažete za odabir procesora ili grafičke kartice za vašu mašinu. I najbolja moguća grafika sa 300+ FPS pada u vodu, ako nemate dobar gejmerski montor koji može da kvalitetno isprati sve te divne efekte. Kako vremenom igre postaju sve više grafički intenzivnije izahtevnije, potrebno je osigurati da Vaš ekran može to da isprati, a ne da ostanete zaglavljeni ili sa mrtvim pikselima.

Važno je napomenuti da je umetnicima, grafičkim dizajnerima, fotografima i majstorima video produkcije i multimedije potreban izuzetno kvalitetan monitor namenjen kreiranju sadržaja. To su ekrani sa visokom rezolucijom 4K / 2K ili FullHD kako bi obezbedili mnogo prostora na ekranu i najkvalitetniji prikaz slika. Sa IPS panelima nema greške, jer ih odlikujuveoma precizne boje, kristalno jasni displej i široki uglovi gledanja.

GAME CENTAR Shop vam nudi raznovrsne brendove koji su lideru na polju gejmerskih monitora, od kojih treba napomenuti DELL, LG, ASUS, AOC, ACER, Gigabyte, BenQ...


PRODAJA LG GEJMERSKIH MONITORA / SUPER CENA

LG Electronics je južnokorejska kompanija koja pripada jednom od najvećih proizvođača potrošačke elektronike. Glavna kancelarija kompanije se nalazi u Seulu, Republika Koreja. 95 zemalja sveta ima 120 predstavništava kompanije LG Electronics. Specijalizovani su za neke proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Pored dugotrajnosti većinu proizvoda ovog brenda odlikuje odličan kvalitet.

Kada su u pitanju monitori - vrhunska tehnologija LG monitora omogućava vam da proširite svoje mogućnosti bilo za profesionalna rešenja, igre ili samo želite da oslobodite svoju kreativnost. Više detalja, precizne boje i širok ugao gledanja. Imate mogućnost da poboljšate ugao gledanja pomoću LG monitora koji se prilagođavaju potrebama poslovnih korisnika, gejmera, grafičkih dizajnera i ljubitelja multimedije. Otkrijte tanke monitore, žive boje i realne pokrete za optimalno iskustvo gledanja. LG je ponosan i na Ergo postolja sa naprednim fleksibilnim dizajnom. Vrhunska Ergo postolja mogu da se postave na odgovarajućoj visini, razdaljini i pod odgovarajućim uglom za udobno i održivo korisničko iskustvo.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem