Kućišta i napajanja - NZXT vodena hlađenja, kućište i komponente za PC / super cena

Set Ascending Direction

1-20 of 21

Page:
  1. 1
  2. 2

Set Ascending Direction

1-20 of 21

Page:
  1. 1
  2. 2

Kućišta za računar - sa RGB ventilatorima ili prazna, sa napajanjem ili bez - za svaki kompjuter povoljna cena.

Game Centar se pobrinuo da vašu konfiguraciju smestite bezbedno u efektno radno okruženje širokom ponudom PC kućišta renomiranih brendova poput Cooler MasteraNZXTMarvoDeepCoolASUS i drugih lidera u ovoj oblasti. Prazna kućišta ili sa svetljećim RGB ventilatorima ne samo da su sigurna već su dizajnirana po poslednjim trenovima za još veći estetski doživljaj. Najbolje kućiošte je ono u čijem odnosu cene i kvaliteta dobijate najbolji sistem hlađenja i prostorno rešenje. Sama izrada je takođe bitna, a većina kvalitetnih kućišta izrađena je od čelika i kaljenog stakla. Što se tiče dimenzija, na Vama je da odaberete da li vam treba Mini, Midi ili Middle Tower, a bitan detalj je odabir podržanih formata matičnih ploča. Napajanja za PC omogućavaju kompjuteru stabilnu i kvalitetnu osnovu, a u našoj ponudi imamo različite snage: 500W/600W,800W/1000W/1250W i tako dalje. Iako ne spada u najbitniju kompjutersku komponentu prilikom sklapanja konfiguracija, napajanje ima veliki značaj za rad PC računara, a pored toga što produžava život računaru izvlači i maksimum iz funkcionisanja.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Sklapanje PC konfiguracija po povoljnoj ceni - samo u Game Centar prodavnicama - Imate pitanje? Pozovite naš Call centar na 06759859.


Prodaja NZXT hladnjaci za računare i oprema za PC po SUPER cenama.

NZXT je američka kompanija, osnovana 2004. godine sa sedištem u Kaliforniji. Poznata je po proizvodnji komponenti za PC računare, a posebno po hladnjacima, vodenim hlađenjima i ventilatorima. Posebno se izdvaja NZXT Kraken serija vodenih hlađenja, a poznati su i po izradi visokokvalitetnih kućišta za PC.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem