PS3 Pro Evolution Soccer 2013 PES 2013

Rapsodija na terenu postinuta je zahvaljujući naročito osmišljenim rutinama. Tako je za ponašanje AI-jem vođenih igrača zadužena tehnologija Pro Active AI, od koje koristi vidite u napadu. Saigrači se mnogo pametnije „ otvaraju” , utrčavaju u prazan prostor i prate vaše trčanje.
More Information
SKU 828
Brend Konami
Nema na stanju
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Rapsodija na terenu postinuta je zahvaljujući naročito osmišljenim rutinama.

Tako je za ponašanje AI-jem vođenih igrača zadužena tehnologija Pro Active AI, od koje koristi vidite u napadu. Saigrači se mnogo pametnije „ otvaraju” , utrčavaju u prazan prostor i prate vaše trčanje. Stvar ide dotle da im naredbe možete izdavati i dok vodite loptu drugim igračem. Zahteva vežbu (i to kakvu), ali upozorili smo vas. Dalje, Player ID rutina brine se da na ekran preslika neke od zaštitnih poteza poznatih igrača i u potpunosti ih stavi pod vašu kontrolu. Od svega nam se ipak najviše svidela famozna tehnologija PES Full Control, koja donosi osećaj da upravljate svim dešavanjima na terenu.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 828
Brend Konami
Žanr Sport
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS3 Pro Evolution Soccer 2013 PES 2013
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.