, , ,

Until Dawn – PS4 igra

Supermassive Games

Definitivno najpodcenjeniji naslov 2015. godine – zaigrajte horor/avanturu Unitl Dawn. Iako je ekipa prepuna kliševa – tu je uspešni sportista, tu je jedan „geek“, štreberka, devojka lakšeg morala, jedna darkera i glavni lik kojeg sve žene žele. Ljubitelji filmova „Vrisak“, „Saw“, „Petak 13.“, „Cabin in the Woods“, svakako će voleti ovu igricu i biće pravi raj za ljubitelje ovog žanra, a i sve one kod kojih ovakvi filmovi bude nostalgiju.

 

Cena: 2.499 din.

Zasigurno jedan od najpodcenjenijih naslova. Ova horor igrica prati osam tipičnih tinejdžera, u njihovim pubertetskim danima, koji odlaze u snegom zavejanu vikendicu na planini…

Iako je ekipa prepuna kliševa – tu je uspešni sportista, tu je jedan „geek“, štreberka, devojka lakšeg morala, jedna darkera i glavni lik kojeg sve žene žele. Ljubitelji filmova „Vrisak“, „Saw“, „Petak 13.“, „Cabin in the Woods“, svakako će voleti ovu igricu i biće pravi raj za ljubitelje ovog žanra, a i sve one kod kojih ovakvi filmovi bude nostalgiju.

Zahvaljujući „butterfly“ efekt sastavu, svaki igrač kreira priču koja se temelji na vlastitim odlukama. Igra vas vozi do kraja, ali se tokom igre može granati na mnogo strana. Osnovni cilj igre jeste kako preživeti noć, tj. spasiti grupu od masovnog ubice. Tokom cele priče bićete u ulozi svih 8 protagonista. Igrica će Vas verovatno u nekim delovima podsetiti na kultne Heavy Rain i Beyond Two Souls, ali sa jednom ogromnom razlikom – Until Dawn je mnogo strožiji kod Vaših odluka, tako da i najsitnija greška može dovesti do smrti jednog od saboraca, a igrica će Vas staviti pred odluke koje najradije ne biste donosili. Ono što karakteriše ove igricu jeste da svaki, ali baš svaki, karakter može poginuti u igri.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

, ,

Izdanje

Standard

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Until Dawn – PS4 igra”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.