, ,

Titanfall 2 – XBOX One igra

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 recenzija korisnika)
Electronic ArtsReSpawn

Titanfall 2 PC igra izlazi 28. oktobra 2016., ovo je nastavak hit igre Titanfall iz 2014. godine. Uvođenje singlplejer iskustva u ovaj ranije isključivo multiplejer naslov će omogućiti produbljivanje sveta ove igre i nadamo se da će kampanja biti urađena kvalitetno, a sudeći po željama i posvećenosti developera, koju smo mogli da vidimo u promo klipovima, verujemo da su na pravom putu.

Cena: 2.490 din.

Titanfall 2 XBOX One igra, ovo je nastavak hit igre Titanfall iz 2014. godine.

Uvođenje singlplejer iskustva u ovaj ranije isključivo multiplejer naslov će omogućiti produbljivanje sveta ove igre i nadamo se da će kampanja biti urađena kvalitetno, a sudeći po željama i posvećenosti developera, koju smo mogli da vidimo u promo klipovima, verujemo da su na pravom putu.

Kao što smo mogli da vidimo prethodnih nedelja, developeri u ovom nastavku žele da stave jak akcenat na vezi i zavisnosti između vas kao čoveka i vašeg mecha kao mašine, ali i istovremeno vašeg partnera.

Titanfall 2 se direktno takmiči i sa novim Call of Duty-jem koji je takođe smešten u dalju budućnost i za sada nema baš naročite simpatije igračke publike. Biće svakako zanimljivo videti kako će se završiti ovaj ”rat FPS-ova”.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

,

Garancija

Da

Žanr

Izdanje

Standard

Na osnovu 1 recenzije

5.0 ukupno
1
0
0
0
0

Napiši recenziju

  1. Ocenjeno 5 od 5

    Kukuruzni

    Napokon po vrhunskoj ceni!

    Kukuruzni