This War of Mine – SWITCH igra

Deep Silver

Kako pretvoriti jednu hleb u četiri, litar vode u tri, jednu cepanicu drveta u nuklearni reaktor – umetnost koju je narod Balkana savladao 90-ih, pretočena je u igru – This War of Mine.

 

Cena: 4.999 din.

This War of Mine – NSW igra.

Kako pretvoriti jednu hleb u četiri, litar vode u tri, jednu cepanicu drveta u nuklearni reaktor – umetnost koju je narod Balkana savladao 90-ih, pretočena je u igru – This War of Mine.

Ovaj survival sidescroller predstavlja borbu inspirisanu Sarajevom 92-96.. Nema stabilnog priliva hrane, voide i lekova, strah od pogibije je sveprisutan. Blokirano urbano okruženje izloženo je napadima koji donose manjak prisustva obradivim površinama, brašnu i drugim stvarima neophodnim za opstanak. Autorima igre treba odati priznanje na verodostojnom prikazu turobne atmosfere u uslovima urbanog rata. Čitav grad je išaran grafitima, a posebno upada u oko poruka „j… politiku!” na jednom od zidova (da, na srpskom ili nekom drugom slovenskom jeziku, zavisno od ličnog opredeljenja). Kvalitetna stilizovana grafika i izvođenje mogu se opisati kao Limbo vs Flashback, dok teške, ali odlične muzičke kompozicije i pozadinski zvučni efekti u vidu nasumičnog puškaranja i granatiranja ostaju u ušima dugo nakon što napustite igru.

Svako ko je preživeo rat ili bombardovanje zna kakvo je to iskustvo. Naravno, ova igra ne može ni izdaleka da prenese taj užasan osećaj, ali svakako predstavlja potpuni zaokret u odnosu na masu ratnih igara u kojima je jednini cilj eliminisati onoga sa suprotne strane. Od malobrojnih mana jedino ima smisla izdvojiti repetitivnost određenih dnevnih zadataka, nemogućnost proizvoljnog snimanja pozicije i to što igra previše ide na patetiku u pojedinim trenucima. Hvale vredan gest je što je jedan od developera čak posetio poznate torrent trackere, zahvalio se prisutnim piratima na pozitivnim komentarima i u duhu svoje igre podelio Steam kodove onima koji nisu u mogućnosti da je plate.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 10734 Kategorija: Oznake: , , , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

,

Izdanje

Complete Edition

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “This War of Mine – SWITCH igra”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.