Need For Speed Hot Pursuit – PC igra

Electronic Arts

Osećaj vožnje je sjajan. Akcenat je na furioznoj brzini i pravilnom proklizavanju, korišćenju regenerišućeg nitro pogona na optimalan način (na uzbrdicama i za izvlačenje iz krivina), uz više nego kompetentan AI vaših protivnika. Protivnici će vam stalno dahtati za vratom, obilato se koristeći svim pomenutim specijalnim veštinama i taktiziranjem na stazi, često praveći i vrlo ljudske greške.

Cena: 1.999 din.

Novi HP zamišljen je kao robusna platforma sa isprepletenom single i multiplayer komponentom i grubim socijalnom delom udenutim između. Vaša solo karijera razgranata je kroz trke koje ćete voziti, bilo kao begunac od pravde bilo na strani „plavaca”, uzduž i popreko vrlo živopisne (i fiktivne) oblasti Seacrest.

Osećaj vožnje je sjajan. Akcenat je na furioznoj brzini i pravilnom proklizavanju, korišćenju regenerišućeg nitro pogona na optimalan način (na uzbrdicama i za izvlačenje iz krivina), uz više nego kompetentan AI vaših protivnika. Protivnici će vam stalno dahtati za vratom, obilato se koristeći svim pomenutim specijalnim veštinama i taktiziranjem na stazi, često praveći i vrlo ljudske greške.U grafičkom smislu igra naprosto blista. Lokaliteti su prelepi, a modeli automobila međusobno se utrkuju koji će više da privuče pažnju igrača tokom vožnje. Ergela koju ćete sada provozati broji stotinak grla, koja su redom fantastično modelovana i polirana do visokog sjaja, sa umerenim prikazom oštećenja (neće baš landarati odvaljeni delovi karoserije, što je i razumljivo s obzirom na renome prisutnih brendova), uz veliku zamerku na odsustvo opcije replay koja bi bila kao stvorena za ovako spektakularno sinematične sudare. Zvuci režanja motora su korektni, mada bi mogli biti malo nagruvaniji, dok iznad svega tutnji generički industrijski pop-rok koji ćete isključiti ako cenite svoje živce.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 9766 Kategorija: Oznake: , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

, ,

Brend

Garancija

Da

Žanr

Izdanje

Standard

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Need For Speed Hot Pursuit – PC igra”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.