, ,

Medieval Moves – PS3 igra

Sony

Podizanjem vojske kostura, Morgrim zli čarobnjak, planira da napadne dvorac princa Edmunds-a, u čijoj se vi koži nalazite. Dok pokušava da stane na put čarobnjaka i sam princ biva pretvoren u kostura, pa pod nazivom Deadmund nastavlja da se bori za spas svoje domovine i povratak reda u kraljevstvo. Na vama je da ovladate mačem, lukom i strelom, bacanjem zvezda, hvatanjem kuke zahvaljujući preciznosti PS Move Motion kontrolera.

Cena: 1.690 din.

Podizanjem vojske kostura, Morgrim zli čarobnjak, planira da napadne dvorac princa Edmunds-a, u čijoj se vi koži nalazite.

Dok pokušava da stane na put čarobnjaka i sam princ biva pretvoren u kostura, pa pod nazivom Deadmund nastavlja da se bori za spas svoje domovine i povratak reda u kraljevstvo. Na vama je da ovladate mačem, lukom i strelom, bacanjem zvezda, hvatanjem kuke zahvaljujući preciznosti PS Move Motion kontrolera. Na vama je da rešite drevne zagonetke i borite se putem kroz horde kostura u uzbudljivoj pustolovini.

NAPOMENA: Za igranje ove igre potrebna vam je PlayStation kamera i PlayStation Move motion kontroler.  Podržava Pick&play sjanu zabavu za celu porodicu. 

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

,

Izdanje

Standard

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Medieval Moves – PS3 igra”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.