,

Grand Theft Auto V – GTA 5 – PS3 igra – korišćeno

Rated 5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 recenzije korisnika)
Rockstar Games

Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije niti do kolena gigantskom, zaraznom te jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5. Igra toliko toga nudi za razliku od prethodnih igara u serijalu, mnogo više grafičkih detalja, ismejavanje propagandi iz stvarnog života putem radija, dijaloga, monologa ili radnji, naravno, vrvi i seksom, alkoholom i drogom. Igra je još uvek ona stara, samo sa bogatijim sadržajem.

Cena: 1.999 din.

Rockstar je još jednom očitao pravu lekciju drugim razvojnim studijima o tome kako se radi pravi otvoreni virtuelni svet.

Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije niti do kolena gigantskom, zaraznom te jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5. Igra toliko toga nudi za razliku od prethodnih igara u serijalu, mnogo više grafičkih detalja, ismejavanje propagandi iz stvarnog života putem radija, dijaloga, monologa ili radnji, naravno, vrvi i seksom, alkoholom i drogom. Igra je još uviek ona stara, samo sa bogatijim sadržajem.

Sa objektivne tačke gledišta, Rockstar je sa GTA V napravio revoluciju u serijalu u svakom aspektu, drugim riječima – igra je definitivno najbolja svoje vrste. Pod mnoštvom sadržaja mislim da je nemoguće da vam dosadi, jednostavno je nemoguće da odigrate svaku story misiju u cugu, igra vas sama odvuče u svoje dubine, da istražujete, da se vozite po gradu, pustinji, da skačete sa Mt. Chilliada, da se bavite raznim aktivnostima od igranja pikada i golfa, do yoge.Može se veoma lako sa pravom reći da je GTA 5 vrhunac sto nam next-gen konzole mogu ponuditi.Ako nam nadolazeća generacija bude u stanju ponuditi naslove barem na jednakom nivou, jer podizanje letvice u ovom trenutku deluje gotovo nemoguće, čeka nas još niz inspirativnih te izuzetno zabavnih godina s džojstikom u rukama.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 633 Kategorije: , Oznake: , , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

, , ,

Izdanje

Standard

Na osnovu 2 recenzije

5.0 ukupno
2
0
0
0
0

Napiši recenziju

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Miroslav

  da li imate koriscenu na stanju? i da li saljete brzom postom?

  Miroslav

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Game Centar

  Imamo na stanju, saljemo preko Daily Expressa.

  Game Centar