Dragon Ball XenoVerse – XBOX One igra – korišćeno

Namco Bandai Games
Availability:

Nema na zalihama


Nešto misteriozno se dešava sa istorijom Dragon Ball sage, i borbe u kojima su heroji pobeđivali, okrenule su se u korist negativaca – Dragonball Xenoverse. Iako ovo nije prva igra u kojoj možete kreirati svog lika, samo učestvovanje u svim klasičnim Dragon Ball Z borbama dodaće jednu notu unikatnosti ovom naslovu i svakako udahnuti novi život do sada zaista prežvakanoj priči. Ovo samo po sebi stoji kao najveći adut Dragon Ball XenoVerse-a. Dragon Ball XenoVerse je i dalje u suštini tuča ali sadrži neke RPG elemente koji deluju dosta osvežavajuće. Po pogledu grafike, igra izgleda zaista odlično, a sa  audio tačke gledišta, XenoVerse i više nego zadovoljava.

Cena: 2.499 din.

Nema na zalihama

Nešto misteriozno se dešava sa istorijom Dragon Ball sage, i borbe u kojima su heroji pobeđivali, okrenule su se u korist negativaca.

Iako ovo nije prva igra u kojoj možete kreirati svog lika, samo učestvovanje u svim klasičnim Dragon Ball Z borbama dodaće jednu notu unikatnosti ovom naslovu i svakako udahnuti novi život do sada zaista prežvakanoj priči. Ovo samo po sebi stoji kao najveći adut Dragon Ball XenoVerse-a. Dragon Ball XenoVerse je i dalje u suštini tuča ali sadrži neke RPG elemente koji deluju dosta osvežavajuće. Po pogledu grafike, igra izgleda zaista odlično, a sa  audio tačke gledišta, XenoVerse i više nego zadovoljava. Tu su glasovi originalne glumačke postave iz serije, ali i neke muzičke teme koje odlično odgovaraju anime svetu kao što je Dragon Ball. Na polju borbe Dragon Ball: XenoVerse  sasvim zadovoljava. Vezivanje komboa nije naročito teško, i u fazon ćete ući vrlo brzo. Kao dodatak tome, često ćete sticati nove napade kojima ćete opremati vašeg karaktera, kog ćete istovremeno i ojačavati boljom opremom. Igra takođe nudi mogućnost igranja u dva igrača u offline režimu, nakon što prvi igrač kad pređe prvih par misija otključa tu mogućnost.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 13100 Kategorija: Oznake: , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

Izdanje

Standard

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Dragon Ball XenoVerse – XBOX One igra – korišćeno”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.