,

Dishonored – Definitive Edition – XBOX One igra – korišćeno

Bethesda

Dishonored je smešten u tmurni pomorski grad Dunwall. Gradom se širi kuga koju prenose pacovi, rastu tenzije među različitim slojevima stanovništva, a ta neizvesna situacija savršena je podloga za političke spletke u pozadini. Pored osnovne igre „ispeglane“ za next-gen konzole, dobijaju se i tri DLC-a.

Cena: 1.999 din.

Još jedan remaster u nizu. Dishonored Definitive je sadržajno identičan originalu i avanturama tihog ubice – Corvoa, isto kao i 2012. godine. 

Pored osnovne igre „ispeglane“ za next-gen konzole, dobijaju se i tri DLC-a.Dishonored je smešten u tmurni pomorski grad Dunwall. Gradom se širi kuga koju prenose pacovi, rastu tenzije među različitim slojevima stanovništva, a ta neizvesna situacija savršena je podloga za političke spletke u pozadini.Njima pak svedoči protagonista Corvo Attano, osobni čuvar carice. Naime, carica biva smaknuta već na samom početku igre, a Corvo je nepravedno optužen za taj čin. Međutim, uz pomoć određene grupe tzv. Loyalista, Corvo izbegava smrtnu kaznu i dobija zadatak da očisti grad od korumpiranih ljudi koji su mu i smestili.

Dishonored – Definitive Edition sadrži:

  • osnovnu igru
  • DLC The Knife of Dunwall
  • DLC The Brigmore Witches
Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

,

Izdanje

Definitive Edition

Dishonored – Definitive Edition sadrži:

  • osnovnu igru
  • DLC The Knife of Dunwall
  • DLC The Brigmore Witches

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Dishonored – Definitive Edition – XBOX One igra – korišćeno”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.