, ,

CS GO – Counter Strike Global Offensive STEAM kod

Rated 5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 recenzije korisnika)
SteamValve Corporation

Igrica - Digital Download - CDKEY
Counter-Strike: Global Offensive (skraćeno CS:GO) je prva personalna pucačka video igra razvijena od strane Hidden Path Entertainment i Korporacije Valv. To je četvrta igra u sastavu Kanter strajka.

Cena: 1.799 din.

Counter-Strike: Global Offensive (skraćeno CS:GO) je prva personalna pucačka video igra razvijena od strane Hidden Path Entertainment i Korporacije Valv. To je četvrta igra u sastavu Kanter strajka.

Counter-Strike: Global Offensive je pušten za Majkrosoft Windows i OS X, a poseduje klasičan sadržaj , kao što su, obnovljene verzije klasičnih mapa, kao i potpuno novih mapa, znakova i načina igre.

U pitanju je STEAM kod, potrebno je da posedujete besplatan STEAM nalog. Ukoliko ga nemate možete se obratiti nama.

Igra
Slično predhodnoj Counter-Strike igri, igrači igraju kao teroristi ili antiteroristi i moraju da završavaju zadatke, dok pokušavaju da eliminišu protivnički tim. Igrači kupuju oružje i opremu na početku svake runde sa novcem koji je dodeljen na osnovu njihovog učinka. Ispunjeni ciljevi, kao što su, postavljanje bombe ili ubijanje neprijatelja igrču donose zaradu, ali negativni postupci, kao što su, pucanje u svog igrača ili taoca će dovesti do novčane kazne. Pored toga, kada se runda završava svi igrači dobijaju neku količinu novca, s tim što igrači u pobedničkom timu dobijaju znatno više. Counter-Strike: Global Offensive je dodao novo oružije i opremu koje niste imali priliku da vidite u prethodnim verzijama, od kojih su najvažnija zapaljiva bomba za obe strane. Ovo oružije pokriva malu površinu u vatri, koja šteti svakom ko prodje kroz nju.

Vrste misija
Classic Casual i Competitive:
Najpopularniji mod igre Counter-Strike-a. Na početku svake runde, igrači mogu da kupe oružije i opremu od zaradjenog novca iz raznih postupaka, od pomaganja pri ubijanju do obavljanja kompletnog zadatka. Bez obzira na vrstu misije, runda se završava kada jedan tim ispuni misije, eliminiše drugi tim ili im istekne vreme. Ako vreme istekne pre nego sto se ciljevi završe, tim koji ne treba završavati ciljeve je pobednik.

Bomb Scenario:
Teroristi moraju da postave C4 eksploziv na jednu od dve odredjene zone i štite, da ga antiteroristi ne deaktiviraju i spreče da eksplodira. Antiteroristički tim sprečava bombu da eksplodira ili obezbeđuje zone i onemogućava teroriste da je postave. Ako antiteroristički tim deaktivira C4 svejedno će pobediti, bez ozbira koliko terorista bude bilo živo.

Hostage Scenario:
Antiteroristi moraju spasiti taoce od terorista, i da ih odvedu na bezbednu lokaciju. Teroristi moraju sprečiti taoce od bekstva. Ako terotista ili antiterorista pokuša da ubije taoce, oni ce pretrpeti tešku novčanu kaznu. Ažuriranje je kasnije promenilo način spasavanja: umesto da ih vodi, antiterorista mora u jednom trenutku da nosi jednog taoca prilikom spasavanja.

Arms Race:
Ovaj mod igrice zasnovan je na tome, da svaki igrač bude nagradjen za svaka 2 ubistva sa novim oružijem, ili svaki prvi, ako ubiju vođu neprijatelja. Prvi igrač dobija zlatni nož, kao finalno oružije i on dobija partiju.

Demolition:
Zasnovano na tome da je uklonjena opcija kupovine oružija i opreme. Umesto kupovine, igrači se nagrađuju oružjem, kada on ubije barem jednog protivničkog igrača. Svakim novim ubistvom dobija se sledeće oružije u unapred određenom skupu oružija.

Deathmatch:
Režim koji se sastoji od 10-o minutne partije sa slučajnim rađanjem igrača na mapi. Igrači moraju da dobiju najviše bodova od ubistva različitim oružijem ili istim oružijem.

UPUTSTVO ZA AKTIVACIJU:

Pogledajte video:

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 7580 Kategorije: , , Oznake: ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

,

Izdanje

Code in the box

Counter-Strike: Global Offensive (skraćeno CS:GO) je prva personalna pucačka video igra razvijena od strane Hidden Path Entertainment i Korporacije Valv. To je četvrta igra u sastavu Kanter strajka.

Na osnovu 2 recenzije

5.0 ukupno
2
0
0
0
0

Napiši recenziju

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Kukuruzni

  Tata i mama za svaki FPS!

  Kukuruzni

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Pirke

  @Kukuruzni – slažem se.

  Pirke