, ,

Bloodborne – PS4 igra – korišćeno

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
Sony
Availability:

Nema na zalihama


Scott Rohde, rukovodilac odeljenja za razvoj PlayStation softvera pri Sony Worldwide Studios America, naglašava da je jednostavno oduševljen igrom te da kompletnu igru karakteriše impresivan nivo realnosti .

Cena: 1.999 din.

Nema na zalihama

Dovoljno je da Vam kažemo da iza ove igre stoji Hidetaka Mijazaki, kreator Demon`s Souls-a i Dark Souls-a. Ukoliko ove igre volite, Bloodborne ćete obožavati. Naslednik u horor streampunk okruženju. Najintrigantniji naslov 2015. godine.

Igra se može opisati u 4 reči – izazov, sloboda, misterija i raznovrsnost. Temelj svih Souls igara oduvek je bio izazov kroz konktst sukoba igrača sa vrlo opasnom dark fantasy faunom, pa tako ni Bloodbourne nije izuzetak. Po ocenama mnogih ono što izdvaja ovaj naslov jeste da From Software igračima do sada nije dostavio ovako zahtevnu igricu. Redizajnirani gameplay je vrlo agresivan i prisivljava vas da predviđate svaki korak protivnika. Ako ste u ranijim Souls-ima uz pomoć dobrog oklopa mogli da izbegnete poneki udarac, ovde na to zaboravite. Ovde ste ili lovac ili lovina. Oružija i oklopa imate značajno manje nego što ste možda navikli, ali to nije slučajno uopšte. Svako oružije je na raspolaganju specifične taktitke koje možete primeniti kod određenih protivnika. Sloboda je ono što krasi i ovaj naslov. Bloodborne vas nikada neće voditi za ruku, pa je igrač ostavljen vlastitoj znatiželji i mašti da dođe do svih odgovora. Fabulu vam nećemo previše otkrivati, samo ćemo reći da ste bačeni u viktorijanski grad Yharnam koji je pokošen bolešću. Budite se u klinici, obaveste vas da ste lovac i avantura može da počne. Zasigurno jedna od najkvalitetnijih Sony-jevih ekskluziva ikada.

Games 4 All! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme u Srbiji.
Broj artikla: 8058 Kategorije: , , Oznake: , , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

, ,

Izdanje

Standard