,

Battleborn – XBOX One igra

2K Games
Availability:

Nema na zalihama


Razvojni studio Gearbox Software, između ostalog odgovoran i za serijaj Borederlands je najavio fantasy shooter pod nazivom Battleborn. Igra Battleborn je pucačina iz prvog lica koja ima jak naglasak na priči.

Cena: 2.499 din.

Nema na zalihama

Battleborn – igrica za XBOX One

Razvojni studio Gearbox Software, između ostalog odgovoran i za serijaj Borederlands je najavio fantasy shooter pod nazivom Battleborn. Igra Battleborn je pucačina iz prvog lica koja ima jak naglasak na priči, a smeštena je u svet mašte. Sama igra je u osnovi veliki hit kao Moba (multiplayer online bitke u areni), gde možete birati između 25 različitih boraca, od kojih su svi potpuno različiti. Svaki lik ima svoje sposobnosti, oružja i posebne atribute.

Radnja se vrti oko mnogih godina borbe u kojima svemir ostaje samo jedna zvezda. Svaki od 25 likova ima svoju pozadinsku priču, koja se otkriva kroz igranje. Likovi su međusobno povezani na različite načine. Igranje je moguće u različitim modovima – multiplayer, singleplayer, co-op. U igri postoje i elementi RPG-a, jer ćemo moći da nadograđujemo svoj lik različitim sposobnostima kroz skill tree.

Broj artikla: 7629 Kategorije: , Oznake: , , ,
Stanje

Vrsta proizvoda

Platforma

Brend

Garancija

Da

Žanr

,

Izdanje

Standard

Na osnovu 0 recenzija

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Ostavi prvu recenziju za “Battleborn – XBOX One igra”

Još uvek nema recenzija. Budi prvi koji će oceniti ovaj proizvod.