Prepaid kartice - Sony PlayStation 4 konzole i igrice / super cene / PS4 prodaja Srbija - Besplatna isporuka

PS4 IGRICE I KONZOLE

Set Ascending Direction

5 rezultata

Set Ascending Direction

5 rezultata

Prodaja PlayStation Plus, PSN, XBOX Game Pass, XBOX Live pretplate za Vašu konzolu - povoljna cena UK i USA nalozi.

PlayStation Plus pretplata omogućava da igrate online igre na PlayStation uređajima (PS5, PS4, PS3, PS Vita). Tokom trajanja pretplate dobiajte i dve besplatne igre svakoga meseca, kao i brojne pogodnosti u okviru PlayStation Store-a.Srbija još uvek nije dostupna pa je neophodno da napravite nalog na drugu zemlju (USA, UK, EU). U ponudi imamo PSN pretplate za sve relevante naloge (UK, USA) u trajanju od PSN 3 meseca (90 dana) ili PSN 12 meseci (365 dana). Cena varira u zavisnosti od trajanja pretplate.

Ljubitelji Zelene XBOX planete uz XBOX Game Pass mogu uživati u hiljadama besplatnih igara tokom trajanja pretplate. Takođe, u ponudi imamo i XBOX Live Gold pretplate u trajanju od XB Live 3 meseca i XB Live 12 meseci.

2x besplatna igra svakog meseca - PSN pretplata se isplati!

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo PlayStation Plus wallet kartice.

Kupovinom Prepaid karitica PSN, XBOX LIVE GOLD dobijate i jednostavno uputstvo za aktivaciju.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 2999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.


Prodaja PS4 PlayStation 4 igrica i konzola po super cenama

Sony PS1 je predstavljen 3. decembra 1994. godine u Japanu od strane Sony-ja i do danas je pomerio sve granice gaminga. Ukoliko pogledamo celokupnu prodaju možemo slobodno reći da Srbija voli Sony, dok cena PS proizvoda zavisi od modela i godine izlaska. Sony PlayStation 1 (PS1 Classic) izašao je davne 1994. godine i napravio veliki „bum“ na tržištu konzola.

2000. godine izašla je najprodavanija konzola u istoriji Sony PlayStation 2 PS2, koja i danas ima mnogo fanova.

2006. godine izlazi PlayStation 3 PS3 konzola sa još savremenijom grafikom, a trenutno najprodavanija konzola je Sony PlayStation 4 PS4. Ona je na tržište izašla novembra 2013. godine. S ozbirom da se nove konzole periodično pojavljuju na svakih 5-6 godina, pitanje je dana kada će biti objavljen izlazak i Sony PlayStation 5 konzola. Trenutno najkvalitetnija konzola je Sony PlayStation 4 PRO koja omogućava da doživite potpuno nova gaming iskustva u 4K i ULTRA HD rezoluciji. Ukoliko ste ljubitelj akcija ili avantura poput GTA 5 ili Red Dead Redempton 2 videćete daleko kvalitetniju sliku u odnosu na prethodne konzole. Najprodavanija Sony 4 konzola je Sony PS4 Slim koja se pokazala kao najizdžljivija do sada. 

Sony konzole oduvek su odlikovali fenomenalni Dualshock gamepadi koje mnogi gameri širom sveta smatraju najudobnijim džojsticima za igranje ikada. Jedna od prenosti kompanije SONY svakako su i igre koje možete igrati ekskluzivno samo na PS konzolama poput: Gran Turismo, God of War serijala, Uncharted, The Last of Us, Little Big Planet, Spider-Man, Detroit, Horizon Zero Dawn i drugih. Zaigrajte online uz brojne pogodnosti koje pruža PlayStation Plus pretplata.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo Sony PlayStation konzole i prateću opremu (VR naočare, džojstik, move palice, hard diskove, volane, itd.). U ponudi imamo i nove i polovne konzole. Sve polovne konzole iz naše ponude prošle su servisne testove i imaju dugotrajnu garanciju od naše firme. Ove konzole su često i do nekoliko puta jeftinije od novih konzola, a trudimo se da kraj njihove cene često stoji – akcija.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2.999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem