PS4 VR

PlayStation VR | Virtual Reality Headset za PS4 i PS5 (virtuelna realnost u igricama) - PSVR

Uronite u neverovatne 3D svetove uz pomoć PlayStation VR kacige. Nemoj samo da se igraš, živi igru - PSVR je novi doživljaj gaminga.

Filteri
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

VR NAOČARE PRODAJA

VR naočare prodaja u Game Centru za sve platforme. Virtuelna realnost je stigla. Doživite potpuno novi osećaj gaminga uz Sony PS4 VR headset ili vr box naočare za telefon. Bilo da želite da igrate igrice ili da gledate filmove pripremite se za do sada neviđena iskustva. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i otkupljujemo VR konzole. U našoj ponudi možete videti standardne bundleove sa headsetom, igricama, kamerom i džojsticima (move kontrolerima). Uz pomoć VR naočara doživite još realnije sve vaše fantazije. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Poručite neku od sjajnih VR igara poput: DriveClub VR, Iron Man VR, Fruit Ninja VR, itd.

Pored igara u ponudi imamo i PSN wallete (kartica), kao i PS+ (PlayStation Plus) pretplata za nalog. Ukoliko posedujete PlayStation VR naočare imamo najveću ponudu VR igrica na Balkanu. Pratite naš sajt i društvene mreže kako bi u pravo vreme saznali koje igre su na akciji, sniženju i u preorder-u. Iskoristite popuste i nagradne poene.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 5999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje