PS4 oprema - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

PS4 oprema - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Set Ascending Direction

2 rezultata

Set Ascending Direction

2 rezultata

Dodaci i oprema za PS4 prodaja

Da li vam treba novi džojstik za PS4 Dualshock 4? Možda tražite kabl za Vaš PlayStation? Kod nas imate sve na jednom mestu - povoljne cene, akcije i popusti svakog meseca.

U Game Centar online shopu prodajemo, ali i kupujemo PS4 DualShock kontrolere i drugu opremu. Bežični džojstik možete napuniti preko micro USB kabla, a možete poručiti i DualShock 4 Charging Station, Vertikal Stand (postolje) ili PS4 kamericu iz naše prodavnice.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.


PRODAJA TRUST TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija Trust bavi se proizvodnjom gaming periferija za PC kompjutere. Trust GXT serija namenjena je gejmerskoj populaciji i e-sportistima. Svestranost je ono što krasi Trust kompaniju i može se reći da prave sve „od igle do lokomotive“. Cena artikala je pristupačna posebno kada se gleda odnos cene i kvaliteta. Vrlo kvalitetni gamepadi za PC, većinom mogu da radi i na konzolama. Trust slušalice odlikuje lep i originala dizajn, a izdvojili bi modele iz GXT 310 kao jedne od najjetinijih gaming slušalicama koje su pored računara kompatabilna i sa konzolama poslednje generacija (PS4, XBOX One, Nintendo Switch). Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.