Gamepadi / Džojstici za PS4 - REDRAGON prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Gamepadi / Džojstici za PS4 - REDRAGON prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Set Ascending Direction

2 rezultata

Set Ascending Direction

2 rezultata

Gamepadi / džojstici za PS4 po super ceni

Novi i polovni džojstik za PS4 Dualshock 4 – povoljne cene, akcija svakog meseca.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo, ali i kupujemo PS4 džojstike. Dualshock 4 spada u red najlepših kontrolera svih vremena, a dolazi u različitih dezenima i serijama (V1, V2). Bežični džojstik možete napuniti preko micro USB kabla, a možete poručiti i DualShock 4 Charging Station iz naše prodavnice. DS4 su se pokazali kao najbolji, ali možete videti i povoiljnije zamenske kontrolere na našem sajtu (NACON gamepad). Cena zavisi od proizvođača i modela.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.


PRODAJA REDRAGON TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija ReDragon bavi se proizvodnjom gaming opreme. Ukoliko bi se vodili odnosom cena-kvalitet možemo reći da spadaju u lidere na tržištu gejmerske opreme. Srbija voli ReDragon, a tome svedoči i velika prodaja artikala ovog brenda. Većinu artikala oplemenjuje prelepo RGB osvetljenje.

Ukoliko tražite idealan poklon za gaming početnika obratite pažnu na ReDragon COMBO artikle. U jednom pakovanju dobijate više proizvoda – miš, tastatura, podloga i slušalice (Redragon S101-BA).

U svojoj ponudi imaju neke od najjeftinijih mehaničkih tastatura na tržištu, a neki od najprodavanijih modela Redragon tastatura su Kala K557, Kumara K552, Devarajas K556, Diti K585, Vata K580.

Redragon miševi takođe po kvalitetu i izgledu ne zaostaju za daleko skupljim brendovima. Modeli se razlikuju po ergonomiji, rezoluciji (Dpi), tasteri su mahom programbilni, a pojedini modeli poseduju i tegiće za podešavanje težine miša. Najpoznatiji modeli su: Redragon Tiger M709, Nemeanlion 2, Phoenix M702, Nothosaur, Centrophorus. Cobra Chroma M711 RGB, itd. U našoj ponudi možete naći i odlične redragon podloge za miša.

Redragon slušalice predstavljaju ponos ovog brenda. Bilo da vam trebaju slušalice sa mikrofonom ili bez, za muziku ili telefon, ili najbolje za gaming – sve Vam nudi Redragon. Najprodavaniji su modeli Redragon Scylla H901, Bio H801, Redragon Lagopasmutus 2, Minos H210, Garuda H101, itd.

U našoj ponudi možete pronaći i vrlo udobne gaming ReDragon Metis stolicu i stolove, idealne za dugačke gaming sesije.