PS3 Need For Speed Shift 2 Unleashed

Specifikacija

Šifra792

ProizvođačElectronic Arts

ŽanrVožnje

StanjeKorišćeno

Napomena: PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Availability: Out of stock

1.299,00 din.

nedostupan

besplatna dostava isporuka srbija

 • Besplatna dostava isporuka srbija
  FIFA 20 cena prodaja
  PES 2020 cena prodaja
  Igrice popust
  Servis konzola XBOX Playstation
  Otkup prodaja zamena igrica
Opis

Detalji

Osnovu ponovno čini karijera u kojoj učestvujemo na dosta različitih kupova i takmičenja. Ona su ovdje nešto raznovrsnija i smislenije raspodeljena, rekli bismo po uzoru na Grid i Forzu.

Kupovi se postupno otključavaju kako igrač napreduje, a paralelno s napredovanjem daju mu podsticaj za daljnju igru tako što mu na raspolaganje stavljaju atraktivna vozila u određenim takmičenjima.Takmičenja ima i više nego dovoljno, a ni ostali sadržaji igre ne zaostaju u toj trci. Ponajviše se ističe broj od 19 staza s više varijacija, a to u praksi znači da ćete na istoj stazi voziti tek nakon tridesetak trka. Takođe se može dodeliti pohvala  za detaljnost imaginarnih i autentičnost stvarnih lokacija. Što se automobila tiče, stotinu i četrdeset njih modelirano je do poslednjeg detalja – kokpiti su i dalje izvrsni, a svako vozilo se ponaša i zvuči drugačije. Ovoga puta moguće ih je detaljnije nadograđivati, što će se vidno odraziti na vožnji.Po pitanju sadržaja i smislenosti istoga Shift 2 Unleashed definitivno je napredovao na novi nivo.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
Recenzije

Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.

PS3 Need For Speed Shift 2 Unleashed

Pitanja i Odgovori

Questions on PS3 Need For Speed Shift 2 Unleashed

Nije postavljeno ni jedno pitanje o ovom proizvodu, budite prvi i saznajte sve što vas zanima

Ask Your Own Question