PCG Prey 2017

U novoj Prey igri, se budite 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca. Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love.
More Information
SKU 7610
Brend Bethesda
EAN 5026555051149
Nema na stanju
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

U novoj Prey igri, se budite 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca.

Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love. Dok kopate po tajnama stanice i svojoj prošlosti, morate preživeti koristeći alate koji su oko vas - vaš um, oružje i neverovatne sposobnosti. Sudbina stanice i svih na njoj je u vašim rukama. Ništa nije onako kako izgleda. Kao Morgan Yu pronađite tragove i otkrijte istinu o vašoj prošlosti. Kakva je vaša uloga u planovima TranStar-a i kakva je to misteriozna pretnja koja besni po stanici? Talos i svemirska stanica predstavlja najviše dostignuće privatnog svemirskog istraživanja. Istražite raskošnu letelicu dizajniranu da pokaže sav luksuz 1960-tih i njene mnoge hodnike koji kriju bezbrojne tajne. Vanzemaljci su tu i pokušavaju uništiti svoj plen a vi, kao posledjni preživeli, morate ih sprečiti u tome. Preuzmite vanzemaljske sposobnosti i razvijte jedinstvenu kombinaciju kombinaciju veština koje dodatno možete unaprediti. Napravite korisne item-e pomoću nacrta uz pomoć raznoraznih sprava i alata koji se nalaze pa svemirskoj stanici da bi lakše prebrodili sve opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška. Evo ga i trailer:
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 7610
Brend Bethesda
EAN 5026555051149
Žanr Horor
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PCG Prey 2017
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi
  1. PCG Battlefield 5
    Rejting:
    100%
    PCG Battlefield 5
    Cena: 3.999 RSD

    PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.