Volani za PC - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Volani za PC - TRUST prodaja super cene / oprema za gejmere tastature, miševi, slušalice - Besplatna isporuka

Set Ascending Direction

1 rezultata

Set Ascending Direction

1 rezultata

PRODAJA VOLANA ZA PC / NISKA CENA

Ukoliko Vam je potreban volan za pc kompjutere ili konzole nalazite se na pravom mestu. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo najbolje gaming volane za računare, ali i Sony i XBOX konzole od renomiranih proizvođača. U standardnim paketima dolazi samo volana, a kompletniji paketi poseduju i pedale i menjače. Bilo da igrate na kompjuteru, XBOX One ili Sony PS4 konzolama garantujemo daleko bolji osećaj u najboljim trkačkim igricama i simulacijama vožnje poput Euro Truck Simulator 2, Farming Simulator, Gran Turismo, Need For Speed, ali i u igrama poput GTA 5.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 1999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

PRODAJA TRUST TASTATURA, MIŠEVA, PODLOGA I SLUŠALICA / SUPER CENA

Kompanija Trust bavi se proizvodnjom gaming periferija za PC kompjutere. Trust GXT serija namenjena je gejmerskoj populaciji i e-sportistima. Svestranost je ono što krasi Trust kompaniju i može se reći da prave sve „od igle do lokomotive“. Cena artikala je pristupačna posebno kada se gleda odnos cene i kvaliteta. Vrlo kvalitetni gamepadi za PC, većinom mogu da radi i na konzolama. Trust slušalice odlikuje lep i originala dizajn, a izdvojili bi modele iz GXT 310 kao jedne od najjetinijih gaming slušalicama koje su pored računara kompatabilna i sa konzolama poslednje generacija (PS4, XBOX One, Nintendo Switch). Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.