Volani za PC

Volani za kompjuter | SimRacing kokpiti, menjači i volani

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

PRODAJA VOLANA ZA PC / NISKA CENA

Ukoliko Vam je potreban volan za pc kompjutere ili konzole nalazite se na pravom mestu. U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo najbolje gaming volane za računare. U standardnim paketima dolazi samo volana, a kompletniji paketi poseduju i pedale i menjače. Bilo da igrate na kompjuteru, a garantujemo daleko bolji osećaj u najboljim trkačkim igricama i simulacijama vožnje poput Euro Truck Simulator 2, Farming Simulator, ali i u igrama poput GTA 5.

U ponudi imamo raznih modela Logitech Driving Force G29 , Thrustmaster T300 RS Alcantara EditionThrustmaster T300 RS GT Edition Eu VersionThrustmaster T150 PRO Eu VersionThrustmaster T80 Ferrari 488 GTB PS4Thrustmaster T80Thrustmaster T150Hori Racing Wheel ApexGenesis Seaborg 400Genesis Seaborg 350,  Numskull Multiplatform, Trust i drugih kvalitetnih volana za igrice.

Veliki broj modela PC volana u ponudi. Cene varira od proizvođača, a možete kupiti samo volan, volan sa menjačem ili u kompletu volan sa menjačem i papučicama.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje