Privesci, narukvice i ogrlice - FUNKO POP figurice // prodaja i super cena - POP Vinyl figurice i bobblehead - dostava u Srbiji

Set Ascending Direction

9 rezultata

Set Ascending Direction

9 rezultata

PRODAJA PRIVEZAKA, NARUKVICA i OGRLICA za gejmere / niska cena

Privesci za ključeve, za kola, za narukvice sa tematikom Vaših omiljenih igrica – prodaja u Game Centru. U Game Centar online shopu i prodavnici pronađite Vaš omiljeni gaming privezak. Trenutno najpopularniji su modeli PUBG, APEX i Fortnite, Call of Duty i Minecraft privesci. Idealan poklon za vašu decu. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela. Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 1999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

POP figurice Srbija / prodaja i extra cena

FUNKO je kompanija koja se bavi proizvodnjom fantastičnih licenciranih figurica sa tematikom iz igrica, TV serija, filmova i pop kulture. Poznati su još pod imenima POP figurice, vinyl figure i booobleheads-i. Funko poseduje preko 1000 licenci i predstavlja lidera u oblasti akcionih figura. 

Prodaja POP figurica po niskim cenama u Game Centar Online Shop-u i besplatna dostava u Srbiji.