Svi kablovi i adapteri koje možete da zamislite na #1 mestu

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Prodaja kablovi, adapteri, hub, punjači za računar, telefon, TV, Sony PS4, PS5, XBOX konzole - najbolja cena.

HDMI i USB kablovi za konzole, TV, pametne telefone po najboljim cenama samo u Game Centar Online Shop prodavnici. Povežite vaše uređaje pozdano i efikasno za neometan rad vaše konzole, televizora, telefona, DVD, laptopa ili računara. Vention, MOYE, LDNIO, Samsung, HAMA i drugi poznati proizvođači. 

Potreban vam je naponski kabl (osmica) za PS3 ili PS4 PRO konzolu? Želite kabel za punjenje Dualshock 4 PS4 ili kablić za punjenje DualSense kontrolera? Koja je razlika između micro USB i mini USB kabla? Koji je najbolji HDMI kabl za PS5 konzole? Sve odogovre naćićete na Game Centar sajtu. Najbolji mini USB kablić za punjenje Dualshock 3 džojstika. Pogledajte veliki izbor multitab hubova, uvek preko potrebnih posebno u kompanijama. 

Ukoliko želite da igrate FPS igre na konzolama sa tastaturom i mišem? Nije problem imamo vrhunske adaptere za to (Redragon Eris). Niko ne voli kada se džojstici prazne, kupovinom punjača za džojstike više nećete imati tih problema. Potreban Vam je HDMI koji daje najbolju 4K rezoluciju i pritom je najbrži na tržištu. Imamo na lageru. Različite dužine kablova u ponudi od renomiranih brendova, kao i produžne kablove.

NOVO produžni kabel sa prenaponskom zaštitom.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje