Iznajmljivanje konzola i igrica

u Novom Sadu

Šta igramo večeras?

Iznajmi PS4

Za sve Vas koji želite da iskustite čari trenutno najbolje i najjače konzole na tržištu, ovo je odlična prilika – iznajmite PlayStation 4.

Detaljnije >

Iznajmi PS3

Za sve Vas koji volite stari dobri PlayStation 3, obezbedili smo vam konzole sa preko 40 najpolularnijih naslova iz svih žanrova.

Detaljnije >

Iznajmi XBOX 360

Ukoliko volite dobru grafiku a u isto vreme i razne „živahne“ igre sa dosta akcije i skakutanja uz pomoć Kinect senzora, onda je XBOX 360 prava stvar za Vas.

Detaljnije >

Iznajmi Wii

Za old-school igrače, ljubitelje Super Marija, Donki Konga i sličnih naslova iz Nintendove kuhinje, Wii je prava konzola za Vas i društvo.

Detaljnije >

 Ko smo mi?

Game Centar je prodavnica konzola, igara i prateće igračke opreme. U ponudi imamo najveći izbor korišćenih igara i opreme svih relevantnih gejmerskih brendova. XBOX, Playstation PS3, PS4, PSP, Vita, Nintendo Wii i WiiU. Pored toga imamo i nove igre za sve platforme. U okviru naše ponude možete naći proizvode koje nudimo po veoma pristupačnim cenama. Proveravajte redovno našu ponudu i cene.

Pozovite

069 759 859 i rezervišite konzolu za večeras!

Cenovnik

Pogledajte aktuelne cene za iznajmljivanje konzola.

CENOVNIK < KLIK

Spremni smo za saradnju!

Dopada Vam se kako radimo? Dopada Vam se naša ideja, način komunikacije ili nešto drugo vezano za Game Centar? Slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za sve oblike saradnje.

Evo šta možemo da Vam ponudimo

Konzole na Vašoj adresi u roku od 45min.

Obezbedili smo potpuno besplatnu isporuku na željenu adresu, na teritoriji Novog Sada.

Trudimo se da uvek ponudimo najbolji mogući kvalitet usluge u svakom trenutnku.

Mi u Game Centru znamo da je poverenje osnova svakog odnosa i da su naši korisnici glavna karika u lancu poslovnog uspeha.
Podizanje kvaliteta usluge i građenje dugoročnih odnosa sa našim korisnicima kojima smo u potpunosti posvećeni, predstavlja jedan od glavih ciljeva na čijem ostvarenju konstantno radi ceo naš tim.

Od samog početka smo davali svoj maksimum i time postigli zavidnu bazu od preko 10.000 veoma zadovoljnih klijenata.