RETRO konzole, SUPER cena | PS1 Classic, SEGA, Nintendo, SNES Mini

Filteri
Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

RETRO Konzole - prodaja starih konzola po povoljnim cenama

Stare dobre igrice za PC, PS1, SNES i druge retro konzole možete kupiti u Game Centru po povoljnim akcijskim cenama. Cena varira u zavisnosti od proizvođača i modela.

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo najbolje retro konzole za igrice iz vaše mladosti. Izdvajamo neke iz ponudi: The C64 mini, Nintendo SNES mini, Sony Playstation 1 i Sega Mega Drive classic. Ukoliko ste fan nekih od starih dobrih igara za decu i odrasle (od 3 do 103 godine) nikako ne preskačite ovu sekciju. Pacman, Super Mario, Galaksija, igre sa aparata iz luna parkova, tenkići i druge kultne igre sada na jednom mestu. Nikakvi games emulatori za PC nisu Vam više potrebni.

Svi vole RETRO - vratite se u detinjstvo uz omiljene retro konzole poput GameBoy-a, Amiga, Sega Mega Drive, Commodore 64 ili sličnih prenosnih i standardnih konzola za igranje.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje