Gaming STOLICE / super cena - SPARCO prodaja za gamere u Srbiji

AKCIJA Sparco GRIP traje od 07.06.2021. - 13.06.2021.

Kupite sebi najkvalitetnije stolice za gaming u celoj Srbiji. Game Centar™ vam nudi povoljne cene za najkvalitetnije gejmerske stolice na tržištu

Set Ascending Direction

5 rezultata

Set Ascending Direction

5 rezultata

STOLICE ZA GAMERE PRODAJA PO SUPER CENI

Interesuju vas povoljne stolice za gaming? Lako podesive stolice po visini sa pomeranjem naslona za najudobije igranje igrica? Kompjuterske stolice stolice su dugo prisutne u ponudi, sa ciljem da pruže udobnost u svakodnevnom radu za računarom, ali SPARCO gaming stolice idu korak dalje.

SPARCO gejming stolica renomiranog italijanskog brenda poznatog po proizvodnji opreme poput sedišta za automobile, trkačkih kombinezona, rukaviza, patika za vožnju, itd. Sparco stolice odlikuje vrhunski kvalitet eko kože, kvalitetne i čvrste osnove, kao i mogućnost podešavanja rukohvata i podešavanja po meri korisnika. Premium kvalitet i prelepi dizajn Sparco stolica krasi mnoge fudbalske hramove širom Italije, a klubovi poput Rome, Torina i Juventusa koriste Sparco kao svoju oficijalnu opremu. Kompanija je osnovana davne 1977. godine od strane dva mlada vozača iz Torina koji su odlučili da moto-sportu pruže veću sigurnost uz najviši stil. U narednim decenijama njihov san postao je java. 

Game Centar Vam nudi širok izbor modela i garantujemo da će svaki gamer pronaći stolicu po svom ukusu. SPAWN stolice za gaming nude i opcije podešavanja nagiba i rukohvata kod određenih modela, dodatne jastučice za kičmu i vrat, kao i povećanu izdržljivost materijala.

Trudimo se da cene budu pristupačne svima. Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem