Gaming nameštaj

Gaming nameštaj | gejmerske stolice, podloge i stolovi

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

PRODAJA GEJMERSKIH STOLICA / NISKA CENA - najbolje stolice za gaming i rad od kuće

Stolice za gaming - najbolje cene svih poznatih brendova.

Interesuju vas povoljne i udobne stolice za gaming? Tražite lako podesive gejmerske stolice po visini sa pomeranjem naslona za najudobije igranje igrica? Stolice za kompjutere su dugo prisutne u ponudi i imaju cilj da pruže udobnost u svakodnevnom radu za računarom, ali specijalne gaming stolice idu korak dalje.

Stolice za gamere pružaju dodatnu udobnost i opcije koje će olakšati dugotrajno i udobno sedenje, kao i maksimalnu koncentraciju na video igre. Stolice za gaming se izdvajaju po fantastičnom dizajnu koji je prilagođen za gejmere, sa kombinacijama lepih boja i sa modernim ergonomskim linijama.

Novi modeli svetlećih gejmerskih stolica sa RGB osvetljenjem - top cena užitka!

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo razne stolice za kompjuter koje svojom ergonomijom omogućavaju veću udobnost tokom dugotrajnih gejmerskih sesija. U ponudi imamo sjajne modele Razer (Iskur, Iskur X)SPAWN (Kingdom, Perun, Stribog)Trust (GXT 707 Resto, GXT 708, GXT 712 Resto Pro, GXT 716 Rizza)Cooler Master (Caliber R1, Caliber X1)Marvo (CH106)White Shark (Predator, Termintator, Thunderbolt), a za iskrene fanatike i ljubitelje trkačkih igara sa nešto dubljim novčanikom tu su renomirani Playseat setovi. Cena varira u zavisnosti od modela i proizvođača. Game Centar Vam nudi širok izbor modela i garantujemo da će svaki gamer pronaći stolicu po svom ukusu.

Široka ponuda gaming stolova, sa skrivenim pregradama za neželjene kablove ili sa RGB osvetljenjem za kompletan užitak. Neki od najprodavanijih modela svakako su: ByteZone Elite, Genesis HolmTrust GXT 711 Dominus.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 4999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

+ prikaži više - prikaži manje